Ha a gyerekemmel tudok elmenni szavazni bevihetem magammal?
Figyelt kérdés
Valaki azt mondta, hogy 18 éven aluli személy nem mehet be a választásra. Szerintem ez butaság, de lehet mégis tévedek? És ha valaki nem tudja kire hagyni addig a gyereket nem szavazhat? Szerintem ez hülyeség2022. ápr. 3. 09:12
1/5 anonim válasza:
Nem dohánybolt. Honnan vetted ezt a hülyeséget?
2/5 anonim válasza:
Sosem hallottam olyat, hogy nem mehet be gyerek. Sokan nem tudnának akkor szevazni menni.
3/5 anonim válasza:
Csak a szavazófülkébe nem viheted be.
Az épületbe beviheted, sőt, bele is dobhatja helyetted az urnába a borítékot. Számtalan ilyen esetet láttam már.
4/5 anonim válasza:
A fülébe is bemehet veled, pont tegnap kérdeztem meg egy kollegamtol, aki sok éve bizottsági tag. Nincs ilyen szabály, hogy nem mehet be.
Négy éve az akkor 10 éves fiam pl bejött velem, mert érdekelte, hogy néz ki ez az egész, mi van a szavazólapon, meg ilyenek. Még meg is kérdeztem, hogy ugye nem baj, ha bejön, mondták, hogy nyugodtan.
5/5 anonim válasza:
Fülkébe természetesen, nem a fülébe 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!