Csak én csalódtam egy hatalmasat Toroczkaiban és a Mi
Hazánkban?
Figyelt kérdés
Azt hittem hogy kőkeményen nyomni fogva neki legalább úgy mint MZP. Erre konkrétan eltünt a csávó. Alig lehet róla hallani valamit. Azt hittem hogy minden nap reggeltől estig fogja járni a településeket nem autoval hanem repülővel. Hatalmas beszédeket mond lesznek fáklyás felvonulások ott lesz a Magyar Gárda mellette, köszönési formák, jelmondatok, kampányszövegek stb lesznek.
Erre kónkrétan épit egy két szobrót. Könyörgöm ez arra nem elég hogy meglegyen az 5%-ék.
Talán megmondta neki a Fidesz hogy húzza be a farkát mert szóros lesz az eredmény és nem akarják hogy elszivja a szavazatokat?
Attól, hogy a ballib 444 és a fideszes M1 nem ír róluk semmit még nem jelenti azt, hogy nem is csinálnának semmit
2022. ápr. 2. 21:14
3/13 anonim válasza:
Te miről beszélsz? Hamarabb kezdtek kampányolni, mint az összefogás, hamarabb lett kész a programjuk, a kommunikációjuk nem csak Orbánozásból, meg Gyurcsányozásból áll.
2022. ápr. 2. 21:14
4/13 anonim válasza:
Ellentétben a többi pártelnökkel, Toroczkai nem cirkuszi mutatványos!
Ha arra vágysz, azt a többitől megkapod.
2022. ápr. 2. 21:19
5/13 anonim válasza:
A "független" médiumok nem győzik őket dugdosni. Engem megdöbbentett személy szerint meg én hittem az RTL, 444, ATV és társai függetlenségében, hogy se őt se a másik kevésbé esélyes gödénypártot akik ott vannak a szavazólapon legalább a kiegyensúlyozott, objektív tájékoztatást mímelve a választások kapcsán megkérdezik, bemutatják ahogy azt az ellenzéki összefogással de még a fidesszel is megteszik, de még a listát állítani sem tudó tényleg senkikkel is megteszik. A mihazánk és a gödény meg elrejtve, én a médiumokban csalódtam. Még a fidesz is megadta legalább azt a szégyen 5 percet mindenkinek teljesen egyenlő módon.
2022. ápr. 2. 21:20
6/13 anonim válasza:
Dúró Dórát én se győzném dugdosni.
2022. ápr. 2. 21:22
7/13 D-Mano válasza:
Bakker, csak az utóbbi néhány hónapban:
>_MINDEN_ VÁLASZTÓKERÜLETBEN volt legalább 1 lakossági fóruma
>Több tüntetésen is részt vett fő felszólalóként (a legutóbbin márc. 27-én)
>több média-megjelenése is volt
>elkészített több nagyon komoly tartalmú videót is; pl.:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!