Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért koppintották a "A...

VZ2 kérdése:

Miért koppintották a "A hatalom a népé!" dalt?

Figyelt kérdés
Miért nem voltak képesek összedobni valami sajátot? Ez az eredeti amerikai: https://www.youtube.com/watch?v=y6Wz3i_BYUc&t=90s

#FIDESZ #Orbán Viktor #Toroczkai László #Márki-Zay Péter #A hatalom a népé! #Egységben "Magyarországért"
2022. márc. 21. 08:08
A kérdező szavazást indított:
Nem koppintották! Ezt a Fidesz propaganda nyomja és a bizonytalanok még el is hiszik!
Sajnos nem tudnak többet. Ennyire képesek.Márki-Zay Péter amerika trójai falova!
Én nem vagyok ennyire kritikus a dallal kapcsolatban, és leírom kommentben, hogy mit gondolok:
15 szavazat
1 2
 1/15 Shai-Hulud ***** válasza:
84%

Talán a Nemzeti Dalt sem kellett volna koppintani...:

[link]

[link]

2022. márc. 21. 08:14
 2/15 anonim ***** válasza:
26%

Nincs azzal baj ha felhasználnak egy már meglevő dalt a kampányban - ráadásul az eredeti alkotó beleegyezésével tették.

A baj az, hogy szörnyű lett az eredménye.

Már az eredeti is nyálas volt, de amikor azt készítették akkor legalább újdonság volt. Lehetett volna jót is kihozni egy kampánydalból, ha már feltétlenül úgy érzik, hogy szükségük van rá, de ez már harmadik olyan "alkotás" ami tömegeket riaszt el az ellenzéktől.

Értem én, hogy szeretnék másolni a fideszes oldalt, ahol tényleg tízezrek éneklik együtt a "Nélküled" dalát vagy a Székely himnuszt, de megint fordítva ülnek a lóra. Azok először voltak jó dalok, az emberek maguk kezdték el énekelni közösen és így váltak a közösséget összetartó erővé. Nem fordítva, hogy készítek egy nyálas valamit és majd elénekeltetem velük.

Ez a "Hatalom a népé" olyan, mint egy régi úttörő táborbeli dal, amit muszáj együtt énekelni meg tapsolni este a tábortűznél. Általános iskolában még nem olyan ciki, na de már egy 16 éves sem hajlandó rá önként - erre kiállnak felnőtt emberek vele a színpadra.

2022. márc. 21. 08:16
 3/15 A kérdező kommentje:
#1 Köszi a kommentet! Eddig nem is halottam még ezt. Ebben a dinamika kompresszió a nagyon zavaró pl. 1:40 után: [link] 3:40-nél pedig Muri Enikő "yeah"-je... Hát igen eléggé Király Lindás (amikor Amerikából hazatérvén elfelejtette a Himnuszt) ... De még így is 1-es alá számomra az ellenzéki dal, és gyenge 4-es a Nemzeti dal 5-ös skálán.
2022. márc. 21. 08:27
 4/15 A kérdező kommentje:
#2 Az ellenzéki nethadsereg majd "jól" lepontoz. Egyébként totál igazad van!
2022. márc. 21. 08:44
 5/15 anonim ***** válasza:
54%
Az új Nemzeti Dal kb. olyan sz@r, mint az "új VUK" rajzfilm - nézhetetlen gagyi mindkettő!
2022. márc. 21. 08:44
 6/15 anonim ***** válasza:
28%
A Fidesz is egy sláger feldolgozásával kampányolt anno... ami mára így módosult: "Nyúljál a zsebedbe, sz@rjál a Fideszre" - most ez az aktuális!
2022. márc. 21. 08:46
 7/15 anonim ***** válasza:
6%
az ellenézki összerogyás élén a marha zaj bábu kis bandának nincsenek eredeti ötleteik? FHUUU, te hallod hát ha nem mondod h.lyén halok meg! akinek van 1 kis esze tudja hogy annyira buták az ellenzékiek hogy az már fájdalom!
2022. márc. 21. 17:02
 8/15 anonim ***** válasza:
7. Kishaver, te nagyon senki vagy... annyira, hogy ha vízbe ugrasz, nem csobbansz!
2022. márc. 21. 20:52
 9/15 A kérdező kommentje:
#8 :D
2022. márc. 21. 22:20
 10/15 anonim ***** válasza:
Kampánydaloknak egyedül közösségépítés a célja. Nem kell ebben nagy kritikát belelátni. Senki nem fog egy Green Day: American Idiot vagy egy Troubled Times letolni az tutti. Max a kutyapárt lenne képes erre.
2022. márc. 27. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!