Miért koppintották a "A hatalom a népé!" dalt?
Nincs azzal baj ha felhasználnak egy már meglevő dalt a kampányban - ráadásul az eredeti alkotó beleegyezésével tették.
A baj az, hogy szörnyű lett az eredménye.
Már az eredeti is nyálas volt, de amikor azt készítették akkor legalább újdonság volt. Lehetett volna jót is kihozni egy kampánydalból, ha már feltétlenül úgy érzik, hogy szükségük van rá, de ez már harmadik olyan "alkotás" ami tömegeket riaszt el az ellenzéktől.
Értem én, hogy szeretnék másolni a fideszes oldalt, ahol tényleg tízezrek éneklik együtt a "Nélküled" dalát vagy a Székely himnuszt, de megint fordítva ülnek a lóra. Azok először voltak jó dalok, az emberek maguk kezdték el énekelni közösen és így váltak a közösséget összetartó erővé. Nem fordítva, hogy készítek egy nyálas valamit és majd elénekeltetem velük.
Ez a "Hatalom a népé" olyan, mint egy régi úttörő táborbeli dal, amit muszáj együtt énekelni meg tapsolni este a tábortűznél. Általános iskolában még nem olyan ciki, na de már egy 16 éves sem hajlandó rá önként - erre kiállnak felnőtt emberek vele a színpadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!