Miért koppintották a "A hatalom a népé!" dalt?
#12 A szövege alapján a Republic 16 tonnáját az általad belinkelt dal ihlette: https://www.youtube.com/watch?v=8BB641nUZ5k
4 hónapon át voltam az MMM egyik levelezőlistáján. Októberben totál odavoltam, hogy nyerjen MZP, mert az a rohadt Fidesz... Meg nekem nehogy Dobrev legyen a kihívó. Aztán most a 2. helyen van a listán Dobrev, akivel MZP szerint ugye nem lehet választást nyerni.
Az ellenzék nagyon nem az, aminek kiadja magát. Szerintem a Mi hazánk próbálja ezt valójában, amire gondolsz. Rájuk fogok szavazni. Persze őket ugye utálni kell, mert n@cizmus meg fasizmus, de valójában célirányos nemzeti érdekérvényesítés. A globalizmusra valóban veszélyesek.
- Letiltotta az oldalukat a facebook. Ha ennyire "veszélyes" ez a párt, akkor nekem szimpatikus.
- Elsőként szólaltak fel, hogy egy bizonyos gyilkosság felelőse hamarabb kiszabadulhat egy Fidesz általi módosítás miatt.
- Toroczkai kimegy terepre, érdemben járja az országot.
- Elhiszem nekik, hogy nem fognak szövetségre lépni senkivel, ha bekerülnek, mert csak így lehet a többi párttól függetlenül az érdekünkben dolgozni a parlamentben.
A Fidesz és az összeállt ellenzék lényegében ugyanúgy ugyanazt fogja végrehajtani, ha többsége lesz, csak más tálalással. A Mi hazánk viszont lehet a mérleg nyelve a valódi változásért.
Torgyánt és a Jobbikot megjárt Betyárseregen keresztül. Nem fogok egy homogén pártnak szavát elhinni, vagy homogén szavazó tábornak, mert ők aztán semmi kapcsolatuk a valósággal. Konkrétan radikálisnak hívják magukat.
Egyben én egy fajta anarchista a sok közül vagyok inkább. Vagy antifasiszta leszek, ha radikalizáció végig megy rajtam, mint ahogy rajtat végig ment.
Nem nagyon hallom az ellenzékieket ezt a dalt énekelgetni.
valahogy amióta a nép nem úgy szavazott ahogy nekik tetszik, már nem annyira tartják fontosnak, hogy a hatalom a népé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!