Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az oroszok a zsidók és a...

Az oroszok a zsidók és a négerek között is vannak nácik akik Hitler eszméit tartják iranymutatasnak?

Figyelt kérdés

Úgy tudom vegulis a cionizmus a nemzeti szocializmus zsidó változata?

Oroszországban is rengeteg náci van ( de Ukrajnában is)

Úgy tudom Afrikában is léteznek fehér ellenes mozgalmak.es meg a különböző általunk nem is látható különbséggel rendelkező népek is csoportosítjak egymást.

2022. ápr. 1. 19:43
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Igen teljesen igazad van abban hogy ilyen gazdagság és jólét sose volt a történelemben

És ez már nehezen fentarthato.

Az a baj iszonyatosan megszoktuk az etelpazarlast az új ruhákat autókat azt hogy ide oda utazunk a világ körül stb pedig ez nemfeltetlen normális

És ha ez nem lesz hatalmas sokk lesz

Én se tudom mit kezdenek magammal tv internet nélkül sőt étterem mozi stb nélkül

Az egy teljesen más élet lenne persze talán idővel meg lehetne szokni

Csak az az eletsebesseg teljesen mas

2022. ápr. 2. 23:35
 22/23 anonim ***** válasza:

Ez nem nehezen fentartható, hanem nem fentartható.

Amint megérted a GAZDÁLKODÁS szó értelmét, megérted hogy a gazdaság azonnal minimálisra csökken.

A gazdálkodás megindítja ,hogy pl. csak olyan dolgokat gyártunk ami fontos a mindennapi élethez.A minőség 100% át biztosítania kell egy gyárnak.Tehát nem lehet olyan ,ami ma van ,hogy megveszed, használod, eldobod, megveszed ,használod ,eldobod.Vagy pl.beszüntet minden olyan munkákat, melyek feleslegesek vagy pazarlást indít el.

De úgy gondolom ,hogy nem a chippelis a megoldás erre.Ezzel megint csak egy rakás bajt hozunk a világra.Az ember is szabad lény ,mely vágyik a természetre és a szabadságra.Ezt nem ölheted ki az emberből, úgy h ebből is csak gond lesz idővel.

2022. ápr. 3. 07:36
 23/23 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom ,hogy ezt már nem tudjuk visszacsinálni.Elindítottuk egy olyan folyamatot ,ami nagy pusztítást fog véghez vinni.De ez csak egy kapu, a továbbfejlődésre.

Meg kell érteniünk, hogy a vilag amiben élünk törvényekre épül.És ezeket a szabályokat be kell tartanunk, ha biztonságos jövőt akarunk.És ehhez egy olyan ember kell kinevelni ,amelynek nem zűrzavar van a fejében, hanem rend és fegyelem, igazságérzete a jó és rossz felett.Mert ez mind egy "univerzumi törvényként " működik.Nincs más út.

2022. ápr. 3. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!