Az oroszok a zsidók és a négerek között is vannak nácik akik Hitler eszméit tartják iranymutatasnak?
Úgy tudom vegulis a cionizmus a nemzeti szocializmus zsidó változata?
Oroszországban is rengeteg náci van ( de Ukrajnában is)
Úgy tudom Afrikában is léteznek fehér ellenes mozgalmak.es meg a különböző általunk nem is látható különbséggel rendelkező népek is csoportosítjak egymást.
Azért egy zsidó náci érdekes gondolat.
Oroszok is nehezen értem hisz hogy fér a nemzeti büszkeségukbe hogy Hitler szolga népnek tartotta őket
Az összes szláv néppel együtt
Mégis egy csomó ukrán és orosz katona horogkeresztett tetovaltatt kartlendit stb
Alapvetően a hitleri nézet a zsidó nézetekből alakult ki.
Az ária fajt úgy kell nézni mint a kiválasztott nép,aki a vilag uralmára tör.Minden más nép csak szamár, vagy rabszolga.Ez a zsidó vallás alapja is.Tulajdon képpen most ugyan ez történik a világban ,csak lassú folyamatban,és az európai népek ellen.
És hadd mondjam el ,hogy a zsidó kultúrában a hazudozás ,a csalás,a lopás teljesen megengedett, ha sajat magáról vagy a népe érdekeikről van szó.
Tulajdon képpen ezért üldözték 2000 éven át ezt a népet,mert az emberiség legnagyobb ellenségének tartották.
És érdemes is megnézni őket.Egy kis ország,amely a 2.vilagháború után meg tud alakulni, betonkerítéssel van elkerítve, van atombombája, a legmodernebb fegyverei, az asszonyoknak is katonának kell menniük...vajon mitől fél ennyire egy kis nép???
8# igen egyértelmű hogy volt oka annak hogy évszázadokig utaltak őket.
Hitler se a pénzükert írotta őket hanem mert halozatszeruen uralták már akkor a világot a saját fajtáját hozzá helyzetbe a zsidó mindig.
Ez most is így van.
Igen ez így van.Ezért gondolom azt, ha most Európa nem fog feleszmélni, és nem áll az oroszok mellé.Amerikának sikerülni fog hatalomra jutni, és én úgy gondolom ,hogy ha egy olyan kultúráju nép mint a zsidó kerül a világ élére, Európának biztosan vége lesz.
És jelenleg mindazok akik a médiában rózsaszínnel jelennek meg, azok támogatják ezt az elmebajt...
Nem akarok én rasszista dolgokat tanítani.Távol álljon tőlem,tudom ,hogy van zsidók között értelmes ember , nem is kevés, de itt most rohattúl felkéne fogni az embereknek mi közeledik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!