A fidesz miért mondja, hogy aljas csalás az ellenzék által (állítólag) küldött SMS-ek, amikor ők meg hívogatják az embereket?
A videó végén meghaltam, Orbán integet és "ja, nincs ott senki". :D
https://www.youtube.com/watch?v=XpkV5XUc_Lk
Mi köze az ellenzéki SMS-eknek ahhoz, hogy Orbán jóindulatból együtt integetett a szerb vezetővel?
Aki nem tudná:
"A szolgáltatók és a hatóságok közös vizsgálatából kiderült, hogy a rendszerváltás óta a legnagyobb és a legtöbb embert érintő választási csalást követte el a DatAdat-csoport osztrák leánycégének megrendelésével Márki-Zay Péter kampánycsapata"
Ha névreszóló az SMS (azt hiszem ez volt az állíás) az feltételezi hogy a telefonszámokhoz tartozó adatokat kezelte az ellenzék. Ha ezt nem publikusan elérhető, legális forrás alapján tette (pl telefonkönyv) vagy nem adta meg a fogadó fél nekik az engedélyt, akkor ez illegális adatkezelés és komoly bűncselekmény (kb gdpr).
Ugyanakkor amit teddig láttunk az nem valami meggyőző; kb 1-2 screenshot amit bárki tud hamisítani. Még talán én is küldök 1-2 ilyet az ismerőseimnek hogy tudják mit gondolok, abban nem lesz semmi illegális.
A random szám hivogatás meg idegesítő, de mindig így volt és sose zavarta a választási bizottságot, akármennyire zaklató.
Nyilván jogosulatlan adatkezelés, választási csalás...én is kaptam ilyen sms t, pedig én tutira nem adtam hozzájárulást ilyenre.
Bajnai és Ficsor cége csinálta, ráadásul név szerint szólítottak meg...durva!!!
Ha az ellenék kampányol, az csalás; ha a fidesz csal, akkor az kampány, és a birkák megint megszavazzák, „A háború béke, a szabadság szolgaság, a tudatlanság erő.”
„Aki uralja a múltat, uralja a jövőt; Aki uralja a jelent, uralja a múltat is.”
„Nagy Testvér szemmel tart.”
a trollok meg épp kiverik maguknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!