Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerinted mi lesz a választás...

Szerinted mi lesz a választás végeredménye?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 1. 16:40
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

#18 Egyébként ha tudni szeretnéd Toroczkai győzelmében biztos vagyok, valószínűleg Duró Dóra is behúzza a körzetét, Novák Előd esetében vannak kétségeim, mert nem annyira meghatározó politikus, mint előbbi 2.

A többi körzetben leadott egyéni jelöltes szavazat nem oszt nem szoroz!

Ha engem kérdezel 2 Mi Hazánkos bent lesz a Parlamentben, de többet nem kockáztatnék!

2022. ápr. 2. 11:43
 22/34 D-Mano ***** válasza:

19,

"Kérdem én szavazok a Mi Hazánkra bejut a Parlamentbe. Mi fog változni?"

Ha valóban Mi Hazánk szimpatizáns lennél, tudnád a választ: nem egyszer elmondták, hogy mire lenne elég a Mi Hazánk ellenzéki pozíciója (és mit értek el már eddig is vele).

2022. ápr. 2. 11:45
 23/34 D-Mano ***** válasza:

20,

Igenis számít az, hogy a Mi Hazánk egyéni jelöltjeire is minél többen szavazzanak.

A töredékszavazatok miatt: az egyéni jelöltek, 1-2 kivételt leszámítva, nem valószínű, hogy megnyerik a körzetüket, de a rájuk leadott szavazatok miatt több parlamenti helyet is szerezhet a Mi Hazánk!

Pl. 2018-ban a Jobbik, ha jól számolom, 7-8 parlamenti helyet szerzett a töredékszavazatokból.

2022. ápr. 2. 11:54
 24/34 A kérdező kommentje:

#23 Várjál, várjál, április 1. tegnap volt. Szerinted mi hazánkos jelölt nyer egyéni körzetet? Engem az is meglepne, ha Toroczkai 10% feletti eredményt hozna.

2018-ban a Jobbik a legerősebb ellenzéki párt volt, több mint 1 millió szavazatot kaptak és nagyon sok körzetben a 2. helyen zártak. Nem azért, hogy leszóljam a pártodat, de a közelében nem lesztek ennek és ez a realitás, nem azért mondom, mert utálnám a a pártot.

2022. ápr. 2. 12:01
 25/34 anonim ***** válasza:

#24 Szerintem Toroczkai be fogja húzni, Duró Dóra is, Dúróval szemben az ellenzék bohócot állított Jámbor András személyében, a Fideszes jelölt se nagy szám!

Szerintem az elmúlt 4 évben Toroczkai is meg Duró Dóra is erősítette az országos politikai helyzetét, ismertségét.

2022. ápr. 2. 12:04
 26/34 anonim ***** válasza:
De majd holnap kiderül
2022. ápr. 2. 12:04
 27/34 A kérdező kommentje:

Fogadunk? Kocsit, házat, asszonyt, mindent felrakok. :D

Viccen kívül holnap tényleg kiderül, bár szerintem ez teljes mértékben esélytelen. Bejut majd a pártod szerintem, de hogy egyéni körzetet nem nyernek az fix.

2022. ápr. 2. 12:11
 28/34 anonim ***** válasza:

Nem tudható mi játszódik le pontosan a választok fejében, mármint azokéban akik ténylegesen átgondoltak minden párt álláspontját és minden oldalról tájékozódnak, nem csak annyit mondanak rezsicsökkentés meg háború!

Szerintem Dúró meg Toroczkai körzetében nyomatékosan igaz az, hogy ha nyer is a Fidesz vagy ellenzék akkor a párt nyerné meg nekik a választást nem pedig Ők a Pártnak, Toroczkai meg Dúró esetében pedig Ők nyernék meg a pártnak

2022. ápr. 2. 12:14
 29/34 D-Mano ***** válasza:

Az egyéni körzetekben nem tippelgetnék, de szerintem van néhány körzet, ahol a Mi Hazánk jelöltje jóval szebb eredményt hoz, mint számítanának rá.

Nem hiszem, hogy hozza a Mi Hazánk a 2018-as Jobbik eredményeit, de szerintem elég közel lesz hozzá, hogy kiindulhassunk belőle (10+ %).

2022. ápr. 2. 12:20
 30/34 A kérdező kommentje:
Van benne igazság, de most 2 nagy részre szakadt a választók tábora. Az egyik fele mindenáron kormányváltást akar, a másik fele meg mindent elkövet, hogy maradjon a fidesz. A választók kb 90%-a az említett táborba tartozik. Hiába lenne alapvetően szimpatikusabb mondjuk Toroczkai, mint a másik 2 jelölt, nem fognak csupán emiatt rá szavazna, mert nagyobb a tét most.
2022. ápr. 2. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!