Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerinted mi lesz a választás...

Szerinted mi lesz a választás végeredménye?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 1. 16:40
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

#9 Alapból független jobboldali vagyok, de mégis leszavazok az összefogásra, mert a fideszt le kell váltani a facba, szóval engem nyugodtan libsizhetsz is, nem fog meghatni. :D

Tudod, Gyurcsány nem csak szavazatok hoz, de rengeteg is elvisz, mert a hozzád hasonlók még mindig ezen lovagolnak. Hidd el, nélküle is partiban lenne az ellenzék, majd vasárnap éjszaka meglátod.

2022. ápr. 1. 17:05
 12/34 anonim ***** válasza:
67%
Hát az számomra nem alternatíva hogy a tolvajt lecseréljük a rablókra bocsi. Amúgy meg MH szimpatizáns vagyok.
2022. ápr. 1. 17:08
 13/34 anonim ***** válasza:
59%
A nép kívágja a fideszt.
2022. ápr. 1. 17:08
 14/34 anonim ***** válasza:

"Lassan nincs nyugati vezető aki mutatkozik a nagy Vezéretekkel!"

Vanni épp van, csak alkoholista és lepofozza.

2022. ápr. 1. 17:11
 15/34 anonim ***** válasza:
78%

Én is a Mi Hazánkkal szimpatizálok, de jelen helyzetben számomra fontosabb az, hogy az ellenzék leváltsa a Fideszt, mint az, hogy a Mi Hazánk parlamenti párt legyen.

Az ellenzékre fogok szavazni, remélem, de nagyon remélem, hogy végre lesz elszámoltatás és így 4 év múlva mindenkinek lehet szavazni a saját nézeteit képviselő pártra!

2022. ápr. 1. 17:13
 16/34 anonim ***** válasza:
A törvényesen megválasztott képviselők közül többségbe fog kerülni az egyik politikai vonalat képviselő csoport és kormányt alakít.
2022. ápr. 1. 23:41
 17/34 anonim ***** válasza:
Fidesz nyer és a Mi Hazánk bekerül az fix! a kutya párt én szerintem 3-4% fog elérni de lehetséges hogy megugorja az 5% ot!
2022. ápr. 2. 04:10
 18/34 D-Mano ***** válasza:

15,

te nem vagy Mi Hazánk szimpatizáns, te csak bomlasztani akarsz, hogy szavazatokat próbálj szerezni az Összefogásnak.

Pro tipp minden bizonytalan Mi Hazánkos társamnak: 2 X a Mi Hazánkra! (az egyéni jelöltekre leadott töredékszavazatok is számítanak)

2022. ápr. 2. 11:34
 19/34 anonim ***** válasza:

#18 Ne tudd már jobban én kire szavazok!

Egyébként megsúgom, nem azért szavazok az ellenzékre, mert ellenzéki vagyok, NEM továbbra sem vagyok ellenzéki hiába próbálod bemesélni nekem, Fidesz ellenes vagyok, korrupció, lopás és gátlástalanság ellenes!

Kérdem én szavazok a Mi Hazánkra bejut a Parlamentbe. Mi fog változni?

Ellenben ha nyer az ellenzék van esély arra, hogy ezt a sopredeket eltakarítsa! 4 év múlva majd lehet Mi Hazánkolni, de jelen helyzetben nekem fontosabb a kormányváltás, mint az, hogy a Mi Hazánk parlamenti párt legyen

2022. ápr. 2. 11:38
 20/34 A kérdező kommentje:
#18 Nem azért mondom, hogy vitázzak veled, de a Mi hazánknak a listás szavazat számít igazán, hogy bejussanak. Egyéni jelölre leadott szavazat nálatok nem oszt, nem szoroz.
2022. ápr. 2. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!