Egyetértesz azzal a mondattal, hogy "Egy család apa, anya és gyerek(ek)."?
42.: Nem a hülye vértől lesz valaki családtag, hanem a neveléstől. Ha állandóan ott van a gyerek mellett, akkor nem "vadidegen".
Amúgy igaz a mondat, de nem csak ez az egy típusa létezik a családnak. Nekem semmi, de semmi problémám nem lett volna azzal, ha két férfi vagy két nő nevel fel. Inkább, mint (horog)keresztények...
"Gondolj bele, ha ezek kerülnének hatalomra, mi menne itt... A transzvesztita, meleg tanár tanítaná a kisgyerekedet... "
12 éve van teljhatalma ezeknek a szemeteknek, mégis meleg tanárként tanítok és nem az egyetlen vagyok a tantestületben ;)
"Arra egyikőtök sem gondol, hogy az ilyen gyereket, akinek azonos neműek lennének a szülei, a többiek kiközösítenék, megkeserítenék az iskolatársai az életét, öngyilkosságba hajszolnák..."
Arra meg te nem gondolsz, hogy a jelenlegi rendszer öngyilkosságba hajszolja a meleg gyerekeket.
Mert bizony vannak meleg gyerekek, 12 éves kortól legális a szex Magyarországon, 14 évesen veszti el a szüzességét az átlag magyar heteró gyerek. Miért jó az neked, ha egy 14 éves meleg gyerek ki van közösítve, halálba van kergetve?
Tavaly májusban Magyarországon egy 13 éves meleg gyerek lett öngyilkos emiatt...
Hat ha a vérség számít, akkor b*szhatjuk a családommal....
Én férfi, feleségem nő, de a gyerek nem jött össze, így van egy 8 éves örökbefogadott fiunk, illetve egy 4 éves örökbefogadott lányunk. Tehát úgy élünk négyen családként, hogy négyünk közt semmi vérségi kapcsolat sincs.
7-es!
Például, amikor valaki leell 5-6 gyereket, nem dolgozik, a gyerekeire meg szarik magasról, de a pénzt felveszi utána, az nyilván nem jó.
Inkább neveljen egyet normálisan, gondoskodjon róla szeretettel, minthogy bántsa.
Sajnos nem én mondom meg, mi a jó és mi nem, de különbséget tenni tudok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!