Meghekkeltek sok kormányközeli újságot hétfőn reggel. Fideszesek, milyen érzés szembesülni az igazsággal?
#13 Mert most a baloldal hekkelte meg szerinted a kormányközeli médiát? Biztos Soros keze van ebben is, vagy a háttérben meghúzódó Gyurcsány szál. :D
"támaszdd alá" "aluliskolázott buta balos panellakó" Végülis a támaszd szót kettőnk közöl nem is tudom, hogy melyikünk képtelen helyesen leírni, de igen, aluliskolázott vagyok. :) Ja és jobboldali vagyok, vagy szerinted mindenki, aki utálja a fideszt már baloldali?
Mellesleg mit is kellene alátámasztanom? Az igazsággal lettetek szembesítve, hogy a fidesz média hazudik. Ezt az ott feltüntetett videók megtekintésével talán te is felfogod, hogy az általad annyira védett fidesz hogyan vágja meg a videókat, fogalmaz teljesen mást bele abba, amit MZP mond. Ez nem minősül csalásnak, hekkelésnek szerinted? Fidesz kezében van a média 90%-a, 10x annyi helyreigazítás pert buknak, mint a kormányfüggetlen sajtó, szerinted ez is biztos rendben van. :)
A brüsszelita internáciknál a "vágyvezérelt újságírás" egy módja a cenzúra. Az jelenik meg, amit ők engednek, az ő értelmezésükben ilyen a sajtószabadság.
[link] Baloldalról minden nap megmutatkozik, mennyire kiborulnak, amikor más vélemény is napvilágra kerül, mint az ő "függetlenobjektív" tutijuk!
Mi lesz itt még a választások napjáig, sőt, még azon is túl !
Úgy vélik, aki nem csak az állampolgárságát igazoló papírok szerint magyar,
annak kss és coki!
Ha valami nem tetszik nekik, az --így, vagy úgy, de-- a vélemény- és sajtószabadság nevében elhallgattatják. Több, mint fél évszázados rutinjuk van ebben.
Aztán, ha mégis napfényre kerül valami, ami az ő véleményükkel nem egyezik, hát rohannak Brüsszelbe hisztikézni, tüntikézni, hogy ők azok, akik itt szóhoz sem jutnak, brühühü!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!