Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az LMBTQ-nál ez valami kénysze...

Az LMBTQ-nál ez valami kényszeres dolog, hogy mindenáron traktálni akarják a gyerekeket a szexualitásukkal?

Figyelt kérdés
[link]

2022. márc. 24. 00:16
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
#20: Itt bukik ki egyébként, hogy a homoszexualitás nem normális. Melegek ugyanis nem undorodnak a hetero csóktól, csak fordítva. :)
2022. márc. 24. 01:15
 22/48 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, ha valami neked nem tetszik, az rögtön nem normális lesz? LoL
2022. márc. 24. 01:18
 23/48 anonim ***** válasza:
78%

"Melegek ugyanis nem undorodnak a hetero csóktól"

Ezt is az ismerősödtől hallottad? :D

2022. márc. 24. 01:20
 24/48 A kérdező kommentje:
Hiába trollkodtok. A lényeg akkor is az marad, hogy bizonyos körök a gyerekeket traktálják homoszexuális propagandával. Én pedig ellene fogok szavazni, és erre buzdítok mindenki mást is.
2022. márc. 24. 01:22
 25/48 anonim ***** válasza:
97%
#23, én inkább személyes tapasztalatra tippelnék.
 26/48 anonim ***** válasza:
96%
#24, egészségedre.
 27/48 anonim ***** válasza:
16%

Azt kéne belátnotok, hogy kontraproduktív a nyomulásotok.

Nekem 30 éve semmi bajom nem volt a melegekkel. Most van, méghozzá nagyon is.

Elvileg utálom Orbánt és szívesen leváltanám a korrupt rendszerét. De az ellenzéktől tartok, hogy rá fogja engedni ezt az őrületet az iskolás gyerekekre. Egyelőre hezitálok, de ha Orbánra szavazok, az gyakorlatilag emiatt lesz.

Én azt látom, az LMBTQ-lobbi a minél erősebb konfrontációt akarja. Nincs az a kompromisszum, amire azt mondanák, hogy ezzel elégedettek, ennél többet nem akarnak.

Senki nem üldözte a melegeket 30 éve sem. Volt saját újságjuk, voltak társadalmi szervezeteik. De nem tolták magukat kéretlenül mások arcába, nem akartak az iskolákban nyomulni, nem voltak a filmekben, pláne gyerekfilmekben ilyen jelenetek és karakterek. És akkor nekem sem volt bajom velük.

2022. márc. 24. 02:22
 28/48 anonim ***** válasza:
89%

"#17: És? Nem érted, hogy a heterók undorodnak a melegek csókjától?"

Hetero vagyok és nem undorodom, ha ilyet látok. Az, hogy már megint a panelproli hiszi azt, hogy az ő véleménye a tankönyvi sztenderd, amit rajta kívül mindenki más is hisz, csak a szokásos.

2022. márc. 24. 02:25
 29/48 anonim ***** válasza:
85%

"Elvileg utálom Orbánt és szívesen leváltanám a korrupt rendszerét. De az ellenzéktől tartok, hogy rá fogja engedni ezt az őrületet az iskolás gyerekekre. Egyelőre hezitálok, de ha Orbánra szavazok, az gyakorlatilag emiatt lesz."

Egy befolyásolható agymosott biodroid vagy, aki attól függően hisz vagy nem hisz valamit, hogy hány órányi átugorgatatlan YouTube-reklámmal tolják az arcába a propagandát.

2022. márc. 24. 02:27
 30/48 A kérdező kommentje:
#27: Teljesen ugyanezt gondolom. Egy ilyen kis méretű kisebbségnek ilyen hangos erőltetése túlzás és kontraproduktív. Nekem sincs bajom alapból a melegekkel, csak arról, hogy ma már mindennek róluk kell szólnia.
2022. márc. 24. 02:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!