Az LMBTQ-nál ez valami kényszeres dolog, hogy mindenáron traktálni akarják a gyerekeket a szexualitásukkal?
"Melegek ugyanis nem undorodnak a hetero csóktól"
Ezt is az ismerősödtől hallottad? :D
Azt kéne belátnotok, hogy kontraproduktív a nyomulásotok.
Nekem 30 éve semmi bajom nem volt a melegekkel. Most van, méghozzá nagyon is.
Elvileg utálom Orbánt és szívesen leváltanám a korrupt rendszerét. De az ellenzéktől tartok, hogy rá fogja engedni ezt az őrületet az iskolás gyerekekre. Egyelőre hezitálok, de ha Orbánra szavazok, az gyakorlatilag emiatt lesz.
Én azt látom, az LMBTQ-lobbi a minél erősebb konfrontációt akarja. Nincs az a kompromisszum, amire azt mondanák, hogy ezzel elégedettek, ennél többet nem akarnak.
Senki nem üldözte a melegeket 30 éve sem. Volt saját újságjuk, voltak társadalmi szervezeteik. De nem tolták magukat kéretlenül mások arcába, nem akartak az iskolákban nyomulni, nem voltak a filmekben, pláne gyerekfilmekben ilyen jelenetek és karakterek. És akkor nekem sem volt bajom velük.
"#17: És? Nem érted, hogy a heterók undorodnak a melegek csókjától?"
Hetero vagyok és nem undorodom, ha ilyet látok. Az, hogy már megint a panelproli hiszi azt, hogy az ő véleménye a tankönyvi sztenderd, amit rajta kívül mindenki más is hisz, csak a szokásos.
"Elvileg utálom Orbánt és szívesen leváltanám a korrupt rendszerét. De az ellenzéktől tartok, hogy rá fogja engedni ezt az őrületet az iskolás gyerekekre. Egyelőre hezitálok, de ha Orbánra szavazok, az gyakorlatilag emiatt lesz."
Egy befolyásolható agymosott biodroid vagy, aki attól függően hisz vagy nem hisz valamit, hogy hány órányi átugorgatatlan YouTube-reklámmal tolják az arcába a propagandát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!