Az LMBTQ-nál ez valami kényszeres dolog, hogy mindenáron traktálni akarják a gyerekeket a szexualitásukkal?
#9: Nem. A propaganda az, amit a filmekben, sorozatokban, reklámokban az arcunkba tolnak. A népszavazás ez ellen a propaganda ellen szól.
#10: Sajnos tény, hogy nincsenek hiteles kutatások a témában, de te csak hidd azt, hogy van, mert az LMBTQ-propaganda azt mondta.
Ehhez képest arra akarsz szavazni, aki 0-24-ben csak a propagandát nyomja a pofánkba már 12 éve. Gratulálok...
De még egyszer megkérdezem; a „beszámoló” haverjaid hánynak tartották a gyertyát, hogy ennyire jól informáltak?
"de a propagandával hagyjanak békén!"
"Én meg most döntöttem el, hogy érvényesen, nemmel fogok szavazni a gyermekvédelmi népszavazáson."
"De mondom, csinálják csak, én meg arra szavazok, aki ennek ellene megy."
"Erre pedig az a válaszom, hogy mindenáron ellenállok, és arra szavazok, akik ezzel szembeszáll."
"A népszavazás ez ellen a propaganda ellen szól."
Te is hagyj békén minket a propagandáddal légyszi...
"Nem érted, hogy a heterók undorodnak a melegek csókjától?"
A melegek meg a heterókétól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!