Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az LMBTQ-nál ez valami kénysze...

Az LMBTQ-nál ez valami kényszeres dolog, hogy mindenáron traktálni akarják a gyerekeket a szexualitásukkal?

Figyelt kérdés
[link]

2022. márc. 24. 00:16
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

#9: Nem. A propaganda az, amit a filmekben, sorozatokban, reklámokban az arcunkba tolnak. A népszavazás ez ellen a propaganda ellen szól.

#10: Sajnos tény, hogy nincsenek hiteles kutatások a témában, de te csak hidd azt, hogy van, mert az LMBTQ-propaganda azt mondta.

2022. márc. 24. 00:56
 12/48 anonim ***** válasza:
71%
Neked meg az idióta haverod azt mondta, hogy az iskolások megbuzultak, az aztán tényleg hiteles forrás... Mégis hány gyereknek tartotta a gyertyát, hogy ennyire jól informált? ...
2022. márc. 24. 00:58
 13/48 A kérdező kommentje:
#12: Ez nem tény, csak egy beszámoló. De nem egy embertől hallottam azt, hogy szerinte ez egyre divatosabb a fiatalok között. De még egyszer mondom: ez engem nem érdekel. Éljen mindenki úgy, ahogy akar, de a propagandával hagyjanak békén!
2022. márc. 24. 01:00
 14/48 anonim ***** válasza:
75%

Ehhez képest arra akarsz szavazni, aki 0-24-ben csak a propagandát nyomja a pofánkba már 12 éve. Gratulálok...

De még egyszer megkérdezem; a „beszámoló” haverjaid hánynak tartották a gyertyát, hogy ennyire jól informáltak?

2022. márc. 24. 01:03
 15/48 anonim ***** válasza:
75%

"de a propagandával hagyjanak békén!"

"Én meg most döntöttem el, hogy érvényesen, nemmel fogok szavazni a gyermekvédelmi népszavazáson."

"De mondom, csinálják csak, én meg arra szavazok, aki ennek ellene megy."

"Erre pedig az a válaszom, hogy mindenáron ellenállok, és arra szavazok, akik ezzel szembeszáll."

"A népszavazás ez ellen a propaganda ellen szól."

Te is hagyj békén minket a propagandáddal légyszi...

2022. márc. 24. 01:04
 16/48 A kérdező kommentje:
Jó, nem érdekeltek. Csináljátok csak, támogassátok az LMBTQ-t, a gyerekek szexualitással traktálását, csak ne csodálkozzatok, ha majd ilyen gyermekvédelmi törvényeket hoznak!
2022. márc. 24. 01:06
 17/48 anonim ***** válasza:
76%
Fel tudnád sorolni hány hetero csók csattant már el mindenféle gyerekmesében? Pár ezer oldalra biztos szükséged lenne.
2022. márc. 24. 01:10
 18/48 A kérdező kommentje:
#17: És? Nem érted, hogy a heterók undorodnak a melegek csókjától? Hogy az nem természetes? Hogy azt nem kell egy gyereknek mutogatni, de még egy felnőtt is rosszul van tőle?
2022. márc. 24. 01:12
 19/48 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, itt egyedül te vagy rápörögve erre a témára, mindenki más nagy ívben leszarja...
2022. márc. 24. 01:12
 20/48 anonim ***** válasza:
66%

"Nem érted, hogy a heterók undorodnak a melegek csókjától?"

A melegek meg a heterókétól :D

2022. márc. 24. 01:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!