Hiszel a felmérésknek/kutatásoknak, hogy a fidesz támogatottsága idén fokozatosan nőtt, míg az összefogásé ugyan ilyen ütemben csökkent?
Én azt nem tudom, hogy ezeket a felméréseket hol készítik vagy mi alapján??
Aki az utcán mászkál?? Persze, megkérdeznek egy csapat közmunkást, hogy kire fog szavazni, nyílván a fideszt mondja mert ad krumplit, tojást, lisztet, ruhát, müzlit (a listát az alapján írtam amit volt osztálytársam kapott a 2018as választások előtt).
Mert ugye kit is találnak az utcán többnyire?? Nem azt aki műszakban jár dolgozni vagy esetleg 2-3 állása is van. Mondjuk most esett le, hogy mire menőzik a fidesz. Mindíg az van, hogy nőtt a foglalkoztatottság. Hát persze, mert sokaknak van 2-3 munkahelye, hogy meg tudjon élni. Én személyesen ismerek olyat, aki 3 munkahelyen van bejelentve. Van olyan, hogy péntek reggel megy, hétfőn este meg hazaér, mert úgy adják ki egymást a műszakok. De hát ugye Magyarország jobban teljesít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!