Melyik párttal szimpatizálsz és az orosz-ukrán háborút illetően melyik oldalon állsz?
És ezek után azt képzeled, hogy nem vagy retardált? Nem tudsz cáfolni ,ezért személyeskedsz.
De a kedvedért, kedves idióta, az egyik legnagyobb vezető multinál dolgozom mérnökként, mivel nem vagyok egy idióta, mint te, kedves idióta. :)
Amúgy meg nagyon cuki, hogy Gorbacsov-ot le propagandázod, amikor - mégegyszer - ő Putyinnal ellentétben részt vett ezeken a tárgyalásokon, kedves idióta.
Na, mehetsz felseperni az utcát, közmunka szökevény.
"Nem tudsz cáfolni ,ezért személyeskedsz." cáfoltalak az hogy te ezt nem érted az a te értelmi képességed.... személyeskedni meg nem személyeskedek... de ha ennyire "retardált" vagyok te meg "mérnök" akkor csak van annyi "eszed" hogy ne kelljen hazugságokat kitalálnod 1 vitában, ha meg muszáj akkor sajnállak!
Nem cáfoltál sehol, ennyit sikerült leírnod, mint egy 5 évesnek: " amit írsz egy az egyben f.szság és a baloldali propaganda része"
Ez nem cáfolat, ezt tagadásnak hívják.
"az hogy te ezt nem érted az a te értelmi képességed"
Retardált. :DDD
"személyeskedni meg nem személyeskedek."
Te? Soha. :DDDD
Ezt se te írtad: " sajnos engem nem anyuci és apuci"
"csak van annyi "eszed" hogy ne kelljen hazugságokat kitalálnod 1 vitában, ha meg muszáj akkor sajnállak!"
Ja, hazugság, véletlenül se linkeltem be veled ellentétben mindent, amire hivatkoztam.
Nyilváv én hazudtam és nem te. :DDDDD
Huhh, mindig jó ilyen ostoba emberekkel beszélgetni. Feldobják a napomat, hogy olvasni sem tudnak. :)
oké írd már le hogy mikor személyeskedtem! kiváncsi vagyok rá :) és csak csendben megjegyzem hogy 1 linket küldtél! és énis küldtem linket szóval a
"Ja, hazugság, véletlenül se linkeltem be veled ellentétben mindent," szép kis hazugság! :)
de még jó hogy én személykedesk miközben te:
"Retardált. :DDD"
ja te soha mi? annyira szerencsétlen és szánalmas amit csinálsz! ez a politika nem neked való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!