MZP azt kérte mindenki győzzön meg 3 embert, hogy rá szavazzon. Összefogás szimpatizánsként te teszel érte, próbálsz másokat (család, barát, ismerős, munkatárs) meggyőzni arról, hogy rá szavazzanak?
Régebben még próbálkoztam ilyesmivel, most már nem. Nagymamám pl. gyűlöli a fideszt, de minden választáson rájuk szavaz, mert "legalább a migránsokat nem hozzák ide". Az egész család ellenzéki, folyamatosan beszélünk vele politikáról is, de ezt hallja a tv-ben, a rádióban és ez ellen nem tudunk mit tenni. Már letettem róla én is, nem fogom kényszeríteni, ha így döntött, akkor így döntött.
Másrészről nem érzem feladatomnak, hogy pártoknak kampányoljak. Kapnak kampánypénzt, vannak aktivistáik, politikusaik, az a feladatuk, hogy meggyőzzék az embereket. Miért nekem kellene dolgoznom helyettük?
Én is azt akartam írni, mint a kettes. Sem most, sem '18-ban nem voltak körülöttem fideszesek. Na jó, talán egy-kettő, de ők jellemzően nincsenek vitára alkalmas mentális állapotban, amolyan falu bolondjai, csak munkahelyen. Ebből kiiundulva megint csodálatos kétharmada lesz ennek a kretén pártnak, mert bár senki se ismer fideszes embereket, valahonnan csak előkerül megint 2,5 millió szavazó.
A zsákfalusi, mélyszegénységben élő cigányság, és a nem sokkal jobb helyzetben lévő magyarok lehetnek a tényleges szavazóbázis, de őket meg képtelenség elérni, nemhogy meggyőzni.
És mégis mivel lehetne meggyőzni 1 fidesz szavazót?
ne vicceljünk már.
Ahogy 1 jehova tanúját sem lehet meggyőzni arról hogy az ó szövetség nem történelemköny, úgy egy fidesz szavazót sem érdekelnek a tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!