Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Valakinek sz@r az élete és...

Valakinek sz@r az élete és csóró miért mindig a politikát kell szidni? Rengeteg ismerős mindig Orbanozik vagy Gyurcsányozik mert rosz neki

Figyelt kérdés

De mindig mondom neki 8 általánossal vagy valami szakmával (főleg ha nem is dolgozik benne helyette gyárban dolgozik fele pénzért) miért panaszkodik mert Orbán MSZP nem tudom micsoda miatt rosz neki

Én sem vagyok tanult ember se gazdag de belátom én csesztem el ha tanulok és úgy élek akkor tanult ember is lehetnek sokkal több pénzért és nem másokat szidok érte

2021. szept. 18. 09:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
Egyszerűbb mindig mást hibáztatni. Legegyszerűbb a kormányt.
2021. szept. 18. 09:29
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Szóval szerinted rendben van, hogy létezik olyan teljes munkaidős munka, aminek a fizetéséből nem lehet megélni... Gondolom az fel sem merül benned, hogy ezeket a munkákat is el kell végeznie valakiknek, másképp szemétlerakó lesz a közterületekből, az utak ténylegesen járhatatlanra kátyúsodnak, stb.
2021. szept. 18. 09:33
 3/12 anonim ***** válasza:
33%
Ezért mennyi étkezési utalványt kaptál a propagandaminisztertől?
2021. szept. 18. 09:35
 4/12 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy nem kell elvégezni valakinek?
2021. szept. 18. 09:36
 5/12 A kérdező kommentje:

Persze Fideszes vagyok

Ennyi erővel Te meg Libsi vagy Gyurcsány embere

2021. szept. 18. 09:37
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez csak egy lózung. Ha így állsz ehhez egy hazaáruló vagy.
2021. szept. 18. 09:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem szar az életem és nem vagyok csóró de sokkal jobb lehetne, ha nem ülne a nyakamon egy csapat tolvaj, aki lenyúlja a megszerzett pénzem egy részét, és a munkájáért kapott pénzem nagy részét.

Nem olyan egyszerű elhagyni az országot, és máshol kezdeni új életet, és nem az itt lakó embereknek kellene ezt megtennie, hanem inkább az élősködő hazaárulóknak, mint a kormány.

2021. szept. 18. 09:41
 8/12 anonim ***** válasza:
57%
Ha jól helyezkedsz dolgoznod sem kell: politika.
2021. szept. 18. 09:52
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

De várjunk már egy kicsit! Ha mindenki így gondolkodna nem lenne rendőr tűzoltó vagy más közalkalmazott... azzal a gyér fizetéssel. Vagy csak egy sima segédmunkás sem lenne.

Csak mondom...

2021. szept. 24. 19:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Kérdező nem vagy a legélesebb kés a fiókban. Az ilyen gondolkodás nagyon káros, mert ahogy felettem írták akkor senki ne legyen tanár, mentős, tűzoltó? Minden munkát rendesen megkéne fizetni még az egyszerű munkákat is.
2021. szept. 25. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!