Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a fene van az emberekkel?

Mi a fene van az emberekkel?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy miért minden népnek, embernek az a célja hogy a másikat kiírtsa? Fizikusok, biológusok, gépészmérnökök, politikusok miért azon dolgoznak hogy a tengeren túli kollégáikat kiírtsák, és nem azon hogy azt a tudományterületet műveljék amin elhelyezkedtek.. Mégis kinek jut olyan eszébe hogy egy nagyobb hatásfokú, és zöldebb atomreaktor helyett atombombát, és minnél költséghatékonyabb fegyvert tervezzen? Ennek egyszerűen nincs értelme, az atombomba egyáltalán nem kamatoztatja magát hosszútávon, és egy fegyver sem.. a Monty Pyton show-ra emlékeztet engem ez az egész, csak annál vagy ezerszer butyutább, és nem is vicces. Sosem volt még olyan ebben a k*rva világban hogy két nép legalább csak próbált volna egymás mellett békésen meglenni, miért muszáj az egyik embernek a másikat mindig kiprovokálnia olyan idiótaságok miatt, amikben egyébként nem is érintett? Ez az egész számomra teljesen érthetetlen..

2022. márc. 21. 22:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen, láttam mit neveznek jónak.
2022. márc. 23. 19:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Lehet úgy is érteni, hogy ebben az esetben nem számít jó és rossz. A lényeg, hogy az önérdek első helyen tartogatása is egy elgondolkodtató fogyaték.
2022. márc. 23. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!