Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi az antiszemitizmus kiváltó...

Mi az antiszemitizmus kiváltó oka?

Figyelt kérdés

Sok helyen bele lehet futni a témába ,mint pl family guy vagy politika,de úgy látom,hogy a legtöbben csak viccből lendítenek kart stb. Viszon én önfejlesztés céljából kíváncsi lettem hogy mégis miért utálják őket sokan?

Azt tudom, hogy a pénzéhességet nem csípik bennünk meg azt hogy magukat a kiválasztott népnek tartják,de azontúl miért radikalizálódott el az antiszemitizmus avagy miért? Full objektíven kérdem.

2022. márc. 21. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es,

semmi értelme tényeket magyarázni olyanoknak, akiknek nem egy valós probléma megértése a céljuk. Nem értem, miért mész bele egy olyan topikba, amelynek egyetlen célja a zsidózás.

2022. márc. 23. 17:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Lehet persze zsidózásnak nevezni a magyarázatot vagy bármilyen kritikát, és valahogy megmagyarázni és úgy tenni, mintha mondjuk sok magyar lett volna a kommunista vezetők között, és a legtöbb ember elég buta ahhoz, hogy ennyivel be is csapják.
2022. márc. 23. 17:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy erről a témáról nem lehet normálisan vitázni, mert az ellenoldal rögtön jön azzal, hogy höböböbö zsidózás, hubububu antiszemitizmus, höböbö náci vagy, és ezzel minden vitát megnyertnek tekint.
2022. márc. 23. 18:37
 14/14 anonim ***** válasza:
A zsidók.
2022. ápr. 17. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!