Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az EU miért támadja Magyarorsz...

Az EU miért támadja Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt?

Figyelt kérdés
Mi közük hozzá, hogy hozunk egy ilyen törvényt? Ha a népszavazással megerősítjük, elkussolnak a '68-as libsik az EU-ban?

2022. márc. 21. 15:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10: Tessék, mi a probléma velük? Én értem, hogy vannak, akik szerint helyes dolog kiskorúakat szexualitással traktálni, én ebben nem értek egyet.
2022. márc. 21. 16:30
 12/19 Isti22 ***** válasza:
88%

Tehát az A) opció, azaz a kormánypárti média nem végzi a feladatát jól és nem tájékoztat kellően alaposan. Ebben az esetben először is javaslom a kormánytól független médiát :)

Másodszor itt találhatsz két szakértői állásfoglalást a törvényről, itt leírják, hogy szakmailag miért kell támadni a törvényt:

[link]

[link]

Remélem segítettem :)

2022. márc. 21. 16:37
 13/19 A kérdező kommentje:
#12: Jó, most ezzel nem győztél meg. Vannak ezek a szervezetek, akiknél felmerül a kérdés, hogy kiknek az érdekeit szolgálják. Az, hogy szerintük a gyerekeknek és kiskorúaknak fontos szexuális oktatásban részesülni, nem jelenti azt, hogy ez így is van. Magát a felvilágosítást a törvény se tiltja egyébként. Tehát ezeknek a szervezeteknek nem a felvilágosítás hiányával van a probléma, hanem úgy gondolják, hogy magát a szexualitást kéne tanítani, annak fajtáit, eltérő nemi identitásokat stb. Erről lehet vitatkozni, szerintem nem az iskola dolga, hogy szexre nevelje a gyerekeket. Az pedig, hogy ezek a szervezetek nem így gondolják, csak az ő ideológiájukat tükrözi.
2022. márc. 21. 16:44
 14/19 anonim ***** válasza:
88%
11! Akkor gondolom te is elítéled a Fideszt!
2022. márc. 21. 17:08
 15/19 Isti22 ***** válasza:
88%

ma 16:44

Most függetlenül attól, hogy mit gondolsz róla, érted már, hogy az EU miért támadja a törvényt?

2022. márc. 21. 17:29
 16/19 A kérdező kommentje:
#15: Igen. Nem fekszünk le a ballib ideológiának.
2022. márc. 21. 18:28
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
16! 😂😂
2022. márc. 21. 18:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Nagyon helye, a jövőben nem lehet énekelni majd ehhez hasonló dalokat sem. A szöveg rejtett pedofíliát tartalmaz. Be kell tiltani, az ehhez hasonló dalokat a jövőben. [link]
2022. márc. 22. 21:18
 19/19 anonim ***** válasza:
*helyes
2022. márc. 22. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!