Miért vegzálják a határőrök a gazdag menekülteket?
Figyelt kérdés
Azt írják, a menekülő politikusfeleséget “vámhatósági eljárás alá vonták” csak mert volt nàla pár tízmillió dollár. Ez azt jelenti, hogy úgy kezelik a menekülteket, mintha csak simán turistáskodni indultak volna? Ha valaki menekülni kényszerül, akkor a keservesen összelopott pénzét is megadóztatják?
Nem működik a copypaste ezen a gagyi iphone-on amióta iOS-t frissítettem, de keressetek rá a hvg.hu-n.
2022. márc. 21. 07:43
21/22 A kérdező kommentje:
20. De, egy ember kérdezte ezt tőlem: te. Egyből “híresztelést” meg “találgatást” emlegetsz, CSUPA NAGYBETŰVEL követelődzöl forrás után, meg kérdezgeted, hogy “miért nem volt képes erre a kérdező” – azért, mert amint azt már a kérdésben is leírtam (!), technikai okokból nem voltam rá képes. Szerintem azok után, hogy a google keresőt sem tudod használni, amint arra azonnal bizonyítékot is szolgáltattál, nem kellene számonkérned… tipikus fideszes bolsi tempó.
2022. márc. 21. 10:38
22/22 anonim válasza:
#21 Ha tized enyni energiát tettél volna bele a cikk elolvasásába, mint a kötözködésbe, már értenéd a dolgot.
Amúgy semmi ilyen nem volt leírva amiket te emlegetsz. Miért kell kitalálni dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!