Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért vegzálják a határőrök a...

Miért vegzálják a határőrök a gazdag menekülteket?

Figyelt kérdés

Azt írják, a menekülő politikusfeleséget “vámhatósági eljárás alá vonták” csak mert volt nàla pár tízmillió dollár. Ez azt jelenti, hogy úgy kezelik a menekülteket, mintha csak simán turistáskodni indultak volna? Ha valaki menekülni kényszerül, akkor a keservesen összelopott pénzét is megadóztatják?

Nem működik a copypaste ezen a gagyi iphone-on amióta iOS-t frissítettem, de keressetek rá a hvg.hu-n.

2022. márc. 21. 07:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
9: akkor ne a határőröket hibáztasd, hanem a mi kisgömböcünket, akinek semmi sem elég, minden kell neki
2022. márc. 21. 07:59
 12/22 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező

ELŐSZŐR kérlek linkeld azt a cikket amire alapozod a kérdésedet, ugyanis nekem nem sikerült ilyen ügyet találnom.

HALLOTTAM a napokban hasonló esetről, de nem magyar, hanem román-ukrán határon.

Jó lenne ha híresztelés meg találgatás helyett legalább azt bebizonyítanád, hogy volt egyáltalán ilyen eset a magyar-ukrán határon átlépő menekültekkel kapcsolatban.

2022. márc. 21. 08:10
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

12: Nem vagyok kérdező, de tessék. Kemény 30 mp volt megtalálni. [link]

Kérdező: A törvény az törvény. Egyébként lehet így járt jobban, mert én például el is koboztatnám az összes pénzt, amit háborús területről próbál KICSEMPÉSZNI.

2022. márc. 21. 08:15
 14/22 anonim ***** válasza:
81%

#13 Köszönöm.

De miért nem volt erre képes a kérdező?

Amúgy menekült ide vagy oda, akinél készpénzben 28 MILLIÓ dollár van, azt bizony számon kell kérni, hogy erre hogyan is tett szert. Nem véletlen ha ennyi pénzt nem bankban tartott az illető.

2022. márc. 21. 08:19
 15/22 A kérdező kommentje:
14. Leírtam már a kérdésben (!!), hogy az iphone nem enged linket beilleszteni szövegmezőbe, szerintem bugos a frissítés. Mit kell ezen náculni?
2022. márc. 21. 08:22
 16/22 anonim ***** válasza:
72%
"náculni" ? Te aztán nem vagy piskóta:)
2022. márc. 21. 08:25
 17/22 A kérdező kommentje:
Tudod van a “nyelvtannáci”, és ennek mintájára van az az újkeletű vérfideszes követelőzés, hogy MI A FORRÁS? MI A BIZONYÍTÉK? (Sic! Csupa nagybetűvel.) A stílusodról messziről felismerni ezt a trollfajtát.
2022. márc. 21. 08:34
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
17# Bocsáss meg, a 16 válaszoló vagyok és ezt az egy kérdést írtam feléd:)
2022. márc. 21. 08:37
 19/22 A kérdező kommentje:
18. Oké bocsi nem neked szólt, hanem a 12-es fideszes trollnak. Nézz rá a posztjára, nagybetűkkel, tudálékosan követelődzik, hogy ELŐSZÖR a forrást linkeljem be – amikor már a kérdésbe beleírtam (!) hogy technikailag nem megy a forráslinkelés. Fideszes troll == szövegértés nulla, google-izni nem tud, de azért veri az asztalt és FORRÁSOKAT akar. (És ez a fajta ugyanezt teszi Mészáros Lölövel kapcsolatban is stb.)
2022. márc. 21. 08:42
 20/22 anonim ***** válasza:
81%

#19 nem kicsit vagy bunkó, de még hülye is mellé.

Nem egy ember kérdezte tőled meg hogy honnan vetted a hírt.

Legalább annyi eszed lehetett volna, hogy akkor beírod a cikk címét, de ha nincs, akkor meg elolvasod ami le van benne írva és nem teszed fel kérdésnek, hogy mások ugyanezt megtegyék helyetted.

2022. márc. 21. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!