Április 3-án leváltjuk a fideszt?
Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 17:48
A kérdező szavazást indított:
Igen, MZP vezetésével az összefogás diadalmaskodni fog
Nem, marad Orbán és a fidesz
38 szavazat
1/8 anonim válasza:
Én benne vagyok, de sajnos szerintem nem jön össze.
2/8 anonim válasza:
Sajnos szerintem sem fog sikerülni. De sebaj, vigasztal hogy az osztogatások utáni megszorítások is a Fideszen fognak csattanni.
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, de az összefogásra nem szavazom.
4/8 anonim válasza:
Nehéz ilyen aljas médiafölénnyel szemben nyerni, de meg kell próbálni.
5/8 anonim válasza:
#2: Nem szabad feladni. A megszorítások pedig rajtunk fognak csattanni, a Fidesz-fanatikusoknak majd ezt is megmagyarázzák valamivel, amit gondolkodás nélkül bevesznek. Pl. Soros a hibás, esetleg az EU, de az LMBTQ sem segített, pedig ők csak meg akarták védeni a magyar embereket. És akkor még nem is mondták ki a varázsszót, ami mindent visz: Gyurcsány és a baloldal.
6/8 anonim válasza:
4: A Fidesz ennél sokkal durvább libsi médiafölényben nyert többször is.
7/8 anonim válasza:
Szeretném, ha a Fidesz bukna, de nem olyan nagy probléma, ha csak mimimálisan is nyer. Akkor neki kell helyrehozni a nagy válság utáni helyzetet, a nagy osztakozás utáni hiányt. Megszorítás biztos kell, és legalább nem az ellenzéknek kell megtenni.
8/8 anonim válasza:
Ellenzékre szavazok, de csak azért, mert utálom orbant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!