Ma bablevest főzök. 3000 forint volt a hozzávaló, plusz a gáz a víz stb. Miből fogyasszak kevesebbet ? Ne értsetek félre egyik politikust sem szeretem, de mi a mai menü a minisztereknél ? Nyilván nem bableves !
"Az automatizálás miatt a hatalomnak kevesebb rabszolgára van szüksége."
20-30 éve is ugyanitt tartottunk. És azóta sem dolgoznak kevesebben. Nyugi, szükség lesz rád még 20-30 évig!
Hogy jött ki neked a bableves 3000 Ft-ra? Csak mert véletlenül én is azt fogok főzni, és nekem kb. 1 000 Ft négy adag.
Amúgy nem tudom, mire utalsz pontosan, de a "fogyassz kevesebbet" alatt azt szokták érteni, hogy a nélkülözhető kiadásokat hanyagold, pl. nem kell minden nap húst enni.
"A biogáz ami kijön bableves után, hasznosítsd újra."
S majd gázórát szerelnek a sejhajodra.
#17 Tudtad hogy az emberiség 1 nap alatt kb 80.000.000 köbméter bélgázt termel? :D
Ha mindenki gyűjtené és leadná, az Oroszok lehúzhatnák a rolót :D
Basszus. Oda az ózonlyuk. :)
Szégyelld magadat, te burzsuj! :)
Képes vagy meleg ételt enni napi szinten, miközben az ukrán gyerekek éheznek! :)
Vicceltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!