Az "orosz hirek" nevű facebook oldalon a kommentelők Oroszországot éltetik, ők elfelejtik 48 vagy 56-ot?
#19 A békemeneten senki sem éltette az oroszokat. Ott voltam, kísértem a 78 éves fideszes öregapámat, mert bár én nem vagyok fideszes, de nem akartam, hogy apámnak valami baja essen, nincs már annyira jól sajnos.
'48 így is az osztrákok elleni harcról szólt. Az osztrákok hívták ránk az oroszokat. Ezt így felhozni olyan, mint '56-nál felhozni a Nyugat ellen azt, hogy elárultak minket.
Miért nem említitek egyébként az I. és II világháborút? Ott komoly szerepe volt az orosz agressziónak.
Volt alkalmam beszélni jópárral, ők bizony nem mondtak semmi rosszat.
Viszont beszéltem ukrajnai magyarokkal, meg rendes ukrajnai ukránokkal, ők nem örültek a háborúnak, de nem is voltak ellene annak hogy eltakarítják az oroszok a jelenlegi rezsimet.
Hát fura mert nekem ebben is más a tapasztalatom. Akikkel beszéltem ukránok mind azt mondták hogy kapja be Putyin és kiállnak Zelenszkij mellett.
kárpátaljai magyart csak egyet ismerek de ő azt mondta eddig békében élt most meg lehet mindent elveszít amiért egész életében dolgozott és ezt csak az oroszoknak köszönheti ha úgy alakul, hogy nekik is menekülnie kell.
"majdnem 50 évig megszálltak minket és mit műveltek itt?"
Evi tizenszazalekos iparitermeles-novekedes, teljes foglalkoztatottsag, olyan kozbiztonsag, hogy ejszakara se kellett bezarnod az ajtot. Jo minosegu magyar elelmiszerek fillerekert, a rezsidemonok is szelidek voltak, gyakorlatilag percenkent jaro tomegkozlekedesi eszkozok Budapesten, a valogatott a VB-dontoben. Soroljam? :)
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!