Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a sok ukrán...

Szerintetek ez a sok ukrán menekült jó?

Figyelt kérdés

Sajnos sokan csak a szegénység elől menekülnek, kihasználva a jelenlegi helyzetet. Nem bírálom őket, ki akar nyomorban élni? Viszont kihasználási ügyet sem szabad csinálni ebből, szegény mindenütt van. Egyszerűen látom, hogy beindult a fészekfoglalási mechanikus, főleg a roma kisebbség csinálja ezt, de mások is persze.

Mi a véleményetek a dologról?

2022. márc. 18. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Én alapban allergiás vagyok az ukránokra a viselt dolgaik és magyargyűlöletük okán, de azt tudomásul kell venni, hogy be kell engedni őket. Sajnos ezt az általunk is többszörösen hivatkozott szerződés (első biztonságos ország!) is előírja.

De nagyon aggódnunk nem kell, ezek akikről beszélsz úgysem itt akarnak maradni és pucolnak tovább.

2022. márc. 18. 14:00
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Kárpátaljai vagyok. Emiatt is tudom, hogy szinte az összes kisebbségi már elhagyta Kárpátalját a falvakból stb, pedig Kárpátalján nyugi van, reméljük így is marad. Kitalálgatnak mindenfélét, hogy pl. már minket is bombáznak, még interjút is adnak erről. Mire meg kellesz a valódi segítség a Kárpátaljaiaknak, nem fognak nekik hinni ezek miatt. Egy dolog hogy Kjevből, Herszonból, Mariopulból menekülnek az emberek, hiszen ott ténylegesen háború van.
2022. márc. 18. 14:07
 3/9 anonim ***** válasza:
97%

Kedves magyar Barátom!

Akkor ennek a háborúnak máris van valami jó oldala Kárpátalja számára.

Afelől meg ne aggódj, hogy nem fogtok segítséget kapni, mert mindig fogtok, bár én inkább arra kérem a Jóistent, hogy soha ne szoruljatok rá!

A legjobbakat kívánom nektek!

2022. márc. 18. 14:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Remélem egy ukrán sem marad itt. Eltelik tíz év, és majd ők is elkezdik, hogy "A magyarok takarodjanak vissza Mongóliába, ez itt ukrán föld!"
2022. márc. 18. 14:29
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
Kik nem fognak nekik hinni Kárpátaljaiaknak? A menekültek minden országnak nagy teher amit a lakosság fizet meg. De ilyen helyzetben ez teljesen normális. Sok országban ideiglenes tartózkodást adnak, nem véglegeset.
2022. márc. 18. 14:30
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
igen jó , több magyar és még több cigány lesz az országban . háború után egész jó hely lesz kárpátalja
2022. márc. 18. 14:31
 7/9 A kérdező kommentje:
#5 Ez egy természetes folyamat. Most segítenek boldog, boldogtalannak. Aztán rájönnek, sokan ki lettek használva. És amikor tényleg esetleg Kárpátalján is baj lesz (sose legyen!), már ódzkodni fognak az emberek a menekültektől a haszonlesők miatt.
2022. márc. 18. 16:25
 8/9 A kérdező kommentje:
#3 Mi nem akarunk sehová menni, elmenekülni. Nagyon bízunk benne, hogy Kárpátalján marad a béke.
2022. márc. 18. 16:28
 9/9 A kérdező kommentje:
#3 De köszönöm!
2022. márc. 18. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!