Több ilyen drónos, robot repülős esemény után nem ez lenne a lehető legjobb megoldás? Ezzel megoldódna a konfliktus nagy része.
Nem szeretem Putyint, nem támogatom a háborúját.
De ezek már nem lehetnek véletlenek, hanem provokációk ukrán részről, hogy drónok repkednek itt, miután mi befogadtuk a menekültjeiket.
Mint nato tagország, nem lenne jó, ha a nato egyeztetve Putyinnal megregulázná az ukránokat, hogy ezzel már túlléptek egy határt? Akár katinai beavatkozással, akár a támogatások megvonásával az ukránoktól.
Ezzel megelőzhető lenne a világháború kitörése, ha valamelyik ország rosszul reagálna ilyen provokációkra!
Melyik a kisebb rossz, ha Ukrajnát elfoglalják, vagy ha világháború tör ki?
Bocs, de én a saját és családom érdekeit nézem, nem a két háborús fél érdekeit.
Miért gondolod, hogy a családodnak jó, ha nem avatkozik be a NATO? Mert nem lőnek ránk? Te elhiszed, hogy Putyin megtámadna egy NATO tagországot? Melyiket? Magyarországot? Azért mert katonákat enged át?
De továbbmenve: szerinted a családodnak, na meg az enyémnek is jobb lesz egy oroszbarát kormány? Jobb lesz ha eladósítják még az unokát is? Vagy azt hiszed, hogy a mostani "rezsicsökkentés " jobb mint egy normális európai rezsi csökkentést? Az tudodmilyen? Pl. : az adódból le tudsz vonni minden energia megtakarításra fordított pénzt. Én azt mondom, az oroszokat megismertük 40 év alatt, hát köszönjük nem kell, miközben az unió nekünk sok jót hozott, -én rosszat nem tudok mondani. Ha most nem győznek Ukrajnában és nem veszít Putyin, nem kell sok és mi is pisloghatunk Putyinnal (vagy utódbábjával) a nyakunkban. Mivel én is a családomra gondolok, nagyon nem értek veled egyet.
Nem fogod elhinni, nekem sem kellenek az oroszok.
Már el vagyunk adósítva nekik, kiderül sikerül-e kihátrálni Paks2-ből.
A NATO szerinted miért nem akar direktbe beavatkozni?
Nem kell világháború nekik sem. Elvileg ha bennünket megtámadna, ami nem valószínű, az is világháború, ha a NATO tényleg igyekezne megvédeni.
Ha beavatkozás lenne, tagként nekünk is lenne kötelezettségünk.
De felesleges ezen vitázni, úgysem az lesz, amit mi szeretnénk, hanem ahogy döntenek a fejünk felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!