Mekkora esélyt láttok rá hogy max pár héten belül rendeződik az ukrán-orosz konfliktus?
Figyelt kérdés
...valamilyen fajta békekötéssel, de legalábbis a harcok abbamaradnak, a csapatok visszavonulnak.2022. márc. 7. 10:37
A kérdező szavazást indított:
Már pár napon belül rendeződik.
A pár hét reális.
Inkább pár hónap.
Talán egy éven belül.
2-3 évig is eltarthat.
Sok-sok évig eszkalálódik a helyzet.
18 szavazat
1/2 anonim válasza:
Én megmondom őszintén, arra se láttam sok esélyt, hogy egyáltalán elkezdődik, rám ne hallgass, én rossz jós vagyok
2/2 anonim válasza:
Ha csak nem mérnek hirtelen nagy csapást az oroszok az ukránokra, akkor el fog húzódni az egész. Ha meg olyan húzása lesz az EU-nak vagy a NATO-nak, amit Putyin hadüzenetnek minősít, jön a kiterjedt háború.
Nem bízom abban, hogy pár hét és vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!