A szemünk előtt omlik össze az "álomvalóságunk"?
Persze aki nyitot szemmel járt, annak lehet hogy ez nem új. De a COVID megjelenése óta mintha megmutatta volna magát a világ vezető elitje, hogy ki az úr a háznál, hogy bármit megtehetnek. A szabadság, jólét mind csak illúzió volt, persze aki kicsit is gondolkozott az már régebben is tudta. Aki ezt konteónak gondolja, az itt hagyja abba az olvasást.
Azt is meghatározhatták hogy nem hagyhatod el az otthonod, ha tüntettél, simán bevittek. Hadd ne soroljam a covid szabályozásokat. Aztán annyi minden sz*r ömlik, hogy amitől pár éve pánikot kaptunk volna, arra ma már csak szájhúzva legyüintünk. Sokminden megváltozott, persze viszonylag lassan csinálják, hogy szoktassák az embereket. Itt van pl. a Chelsea focicsapat ügye. Gyakorlatilag lenullázzák az egész klubot, emrt az orosz milliárdos Abramovics volt a tulajdonosa. Simán kezdik az államosításokat, Putyin is ezt lengette már be, de itt Európában is ez várható. Gyakorlatilag bármit megtehetnek, és meg is fognak. Háborúra hivatkozva simán sinstandolnak magán lakásokat is. Nagyon kemény világ vár még ránk. Aki máshogy látja, nyugodtan megírhatja.
Kedves kérdező. Szerintem mondd le a tv előfizetést, kapcsold ki az ismerőseid követeset Facebookon, tiltsd le a híroldalakat és élvezd az életet, menj el sétálni az erdőbe. Ki fog tisztulni az életed. Én ezt tettem, semmi bajom nem volt a covid alatt sem, most sem. Ettől függetlenül amiben tudok, segítek másoknak (cégünk 1 millió /év körül adományoz kiválasztott célokra) és van jövőképünk, nem a múltkor kesergünk.
Szóval nem tudom mit kinzod magad, nem szereted magad?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!