Az oroszok írtják a nácikat, de mi van ha magyarországra menekülnek?
Én úgy tudom hogy az ukránok írtották gyilkolták az orosz kisebbséget. De itt a kisebbség nem cigányt jelent, hanem kelet ukrajnai oroszokat.
A magyarokkal se bántak jobban, meg se szólalhattak magyarul.
El is menekültek, nyugaton van mind. Valamiért az őshazába senki se akart visszatérni.
"Én úgy tudom hogy az ukránok írtották gyilkolták az orosz kisebbséget."
Ezt a hazugságot nyomja az orosz propaganda, bizonyíték nélkül.
Széljobber hadsereg uralta a keleti részt.
Most a nagy harczosokból tényleg harcos lesz, vagyis inkább hulla ...
"Hivatalosan is a náci írtás az indok, semmi más..."
Aham, van két ország, az egyiket egy húsz éve uralmon levő diktátor kormányozza, aki bebörtönözteti és meggyilkoltatja az ellenzéki politikusokat és a rendszerét kritizáló újságírókat, nyíltan elcsalja a választásokat, kinyírja a szabad sajtót, a saját és a haverjai kezében tartja a gazdaságot, megtámadja a szomszéd országokat és területeket csatol el tőlük. A másikat szabadon választott kormányfő vezeti (és a kormánypárt gyakran változik), a sajtó nagyjából szabad, a gazdaság egymással versengő oligarchák kezében van. Vajon melyik a náci, nehéz döntés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!