Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért háborodik fel annyi...

Miért háborodik fel annyi ember azon, hogy az ukrán tolvajokat megverik, mikor simán le is lőhetnék?

Figyelt kérdés

Több videó kering a neten, ahol vagy civilek, vagy katonaruhás emberek verik meg a tolvajokat. Angol nyelven sok ledöbbenés van, meg elítélik őket. Meg hogy mi van, ha ártatlan. Hát ha ártatlan, akkor majd kiderül, és ha elmúlik a háború, perel. (És valószínű sok pénzt kap.) Így nem ül le pár napig, meg max lesz pár heg a seggén. De ha lelövik? Sőt, én jobban belegondolva, ha a fiam ilyet csinálna, jobban örülnék ha "csak" elverik, mint ha 10-15 évre rács mögé kerül, még ha le nem is lövik.

Persze, barbár, embertelen, megalázó, de az nem, hogy mások lakását feltöri? Aki talán már nem is él, vagy elmenekült, esetleg a légiközlekedési nehézségek miatt még nem tudott hazatérni. Én nem tudom elítélni ezért őket, még ha amúgy a nagyfokú barbárságuk miatt nem is igazán szeretem őket.

2022. márc. 9. 16:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
aki keveset lop azt megverik , aki sokat azt pedig hősként tisztelik
2022. márc. 9. 16:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, de sajnos ez mindig is így volt, és mindig is így lesz... De akkor is jobban jár, véleményem szerint. Jobb a gazdaságnak, nem kell eltartani, nem lesz bűnügyi költség, jobb neki, mert tiszta lesz, nem lesz büntetett előéletű, és nem ültetik le 10-15 évre.
2022. márc. 9. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!