Ez csak szerintem nevetséges már? Ezután mi jön? Nem lehet majd Orosz vezetéknevű ember sem?
nem hiszem.
ismerek rengeteg ukránt és kb orosz és ukrán kevert nyelvet beszélnek, nem pedig tiszta ukránt.
kb egyszer hallottam tőlük 1 év alatt, hogy az egyik leggyakoribb szót a köszönöm, ukránul mondták, ami a gyákuju.
mindig azt mondják szpászívá.
vagy ha megkérdezed-hogy vagy?-akkor nem azt mondják ukránul, hogy dobre, hanem oroszul, hogy hárásó.
én is kérdeztem tőlük ezt az anomáliát, hogy ott egy általuk gyűlölt ország, erre mégis a nyelvüket használják.
a mai napig nem értem ezt am, de annyi kiderült a kérdéseimből, hogy kicsit sem gyűlölik az oroszokat.
ami ezek után a háború után azért szerintem meg fog változni.
Szóval a gyártó csak népszerűbbé szeretné tenni a termékét..vagy nem szeretné hogy a neve miatt kevésbé legyen népszerű mint korábban.És mindezt eladja úgy, mintha ez valami akkora csoda lenne hogy csak na.
Mindig voltak és mindig lesznek ügyeskedők.
A hülyeség netovábbja..
Ilyen mértékű képmutatást még életemben nem tapasztaltam, mint ami ez a háború körül megy..
A többi Háborúnál miért nem voltak ilyenek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!