Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez csak szerintem nevetséges...

Ez csak szerintem nevetséges már? Ezután mi jön? Nem lehet majd Orosz vezetéknevű ember sem?

Figyelt kérdés

[link]

Elítélem azt amit az oroszok csinálnak, de azért ez már sok.

2022. márc. 3. 20:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
43%
Kidühöngted magad?
2022. márc. 3. 20:21
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Nem, és mostantól Ukrán-krémtortának kell hívni. :-D
2022. márc. 3. 20:22
 3/14 anonim ***** válasza:
22%
:)
2022. márc. 3. 20:22
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A Momentumban már körvonalazódik egy Orosz Anna - Donyeck Anna iszapbirkózás... :D
2022. márc. 3. 20:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Cseh Katalin pedig nem akar beszállni... :D
2022. márc. 3. 20:26
 6/14 anonim ***** válasza:
89%

nem hiszem.

ismerek rengeteg ukránt és kb orosz és ukrán kevert nyelvet beszélnek, nem pedig tiszta ukránt.

kb egyszer hallottam tőlük 1 év alatt, hogy az egyik leggyakoribb szót a köszönöm, ukránul mondták, ami a gyákuju.

mindig azt mondják szpászívá.

vagy ha megkérdezed-hogy vagy?-akkor nem azt mondják ukránul, hogy dobre, hanem oroszul, hogy hárásó.

én is kérdeztem tőlük ezt az anomáliát, hogy ott egy általuk gyűlölt ország, erre mégis a nyelvüket használják.

a mai napig nem értem ezt am, de annyi kiderült a kérdéseimből, hogy kicsit sem gyűlölik az oroszokat.

ami ezek után a háború után azért szerintem meg fog változni.

2022. márc. 3. 20:28
 7/14 anonim ***** válasza:
70%
Mivel volt már dolgom ukrán cementtel kerülök minden ukrán terméket, ezek után ezt is, nagy kár hogy ez megszűnik, pedig jó volt. De gondolom a névvel a minőség is változik, nyilván elég rossz irányba.
2022. márc. 3. 20:29
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Már csak azt kellene ráragasztani a szlovákra,hogy Felvidék és már kerek is lenne a történet...
2022. márc. 3. 20:30
 9/14 Humor Herold ***** válasza:
100%

Szóval a gyártó csak népszerűbbé szeretné tenni a termékét..vagy nem szeretné hogy a neve miatt kevésbé legyen népszerű mint korábban.És mindezt eladja úgy, mintha ez valami akkora csoda lenne hogy csak na.

Mindig voltak és mindig lesznek ügyeskedők.

2022. márc. 3. 20:32
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A hülyeség netovábbja..

Ilyen mértékű képmutatást még életemben nem tapasztaltam, mint ami ez a háború körül megy..

A többi Háborúnál miért nem voltak ilyenek???

[link]

2022. márc. 3. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!