A mai tankokat meg lehet fogni tankcsapdával?
Figyelt kérdés
Mit lehet ezek a tankcsapdákkal kezdeni? Megállíthatja akár rövid időre is a tankokat?
2022. márc. 7. 14:18
3/9 A kérdező kommentje:
#1 Mert valaki úgy tartja, hogy félre tolják, nem használ, míg mások, hogy lehetséges a dolog. Emiatt jutott eszembe.
2022. márc. 7. 14:29
4/9 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm!
2022. márc. 7. 14:30
5/9 anonim válasza:
#3 Félre tolni éppenséggel a régi tankoknál is lehet nem?
6/9 A kérdező kommentje:
#5 Oh bocsánat. Nem specifikusan csak az újakra gondoltam. Nem is tudom minek írtam, hiszen az oroszoknak jelenleg régebbi tankjaik vannak Ukrajnában.
2022. márc. 7. 14:46
7/9 anonim válasza:
Itt vannak a tankok utána jöhet a mennyország tourist, ezzel biztos meg lehet fogni őket.
8/9 anonim válasza:
Ha csak aszfaltra vagy betonra teszik akkor arrébb tolja, ha földre, vagy összerepedt aszfaltra/betonra megakad a repedésben, és felfordítja a tankot.
9/9 anonim válasza:
Mellesleg ha gyorsan mennek neki a nehezebb tankokkal simán összeroppan alatta, bár megvan az esélye, hogy nem 50-50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!