Nem tartjátok furcsának, hogy mire kirobbant az orosz-ukrán háború, a Covid hirtelen megszűnt létezni?
[link] Ugyanis hétfőn eltörlik a kötelező maszkhordást mindenhol, illetve a védettségi igazolványokat is azt hiszem. A Covid már túl uncsi volt és kellett egy új hiszti, mert a nagyokosok nem bírnak a fenekükön megmaradni?
Mindig kell valami feszültség?? Miért nem tudunk már békében, meg nyugalomban megmaradni itt a világon az Istenért...?
28
Bődületes hülyeség volt közölnöm az idióta konteossal, hogy van vírus, mik a számadatok a mai napon?
Nézd, ha ilyen valóságtagadó emberek nem akarnak vitatkozni, az csak annyit jelent, hogy tisztában vannak fegyvertelenségükkel.
Pont ezen gondolkodtam az elmúlt napokban, hogy berobbant a hír a háborúról, és a Covidnak nyoma veszett.
Érdekes...
Új ellenségképe lett a kormánynak, Covid helyett Putyid.
Választás előtt pedig szabaddá kell tenni az embereket. Illetve a menekültáradatban amugy sem tudnanak oltani, maszkozni.
Nem gyanús, szerintem egyértelmű
Köszönöm, hogy meghalgatott 2020 nyarát egy imádott rokonom azért, hogy a vírust úgy dobják mint tinilány a pasikat, ha jön valami izgibb
Köszönöm...
Ma jött a hír, Kínában újabb vírus robbant ki ami a korona vírustól sokkal veszélyesebb, épp mikor az emberek megszokták a háború gondolatát. Kb 3 hónap és hozzánk is elér, épp mint 2 éve.
Mostmar én is hiszek abban, higy ezek nem lehetnek véletlenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!