Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Putyinnak nincs valami betegsége?

Putyinnak nincs valami betegsége?

Figyelt kérdés

Sportos alkat volt mindig. Most 69 éves már igaz, de most olyan felfújt képű, vizenyős tekintetűnek látom. Mintha alkoholista lenne. Vagy nem tudom. Azért nem olyan régen még látszott rajta, hogy a küzdősportokat még nem hagyta abba.

Tisztában vagyok vele, hogy jelenleg nem ez a fő gond a világban. Nem vagyok érzéketlen. Csak sokat látni most, és feltűnt ez.

2022. márc. 4. 15:48
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Öregszik és meghízott, ennyi.
2022. márc. 4. 15:48
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a szeme biztos rossz ... sokat hunyorit szigoruan ... biztos bantja a szemet a sok atomvillanas :)
2022. márc. 4. 15:49
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
Én csak abban reménykedhetek, hogy kínhalált szenved majd, lehetőleg minnél hamarabb.
2022. márc. 4. 15:50
 4/9 anonim ***** válasza:
18%

[link]

Te is rosszul fogsz kinézni, ha már 122 éves leszel ;)

2022. márc. 4. 15:51
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Ha egy mentálisan instabil ember atommal fenyegetőzik, az elég fő probléma a világban.
2022. márc. 4. 15:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Több hírt olvastam tavaly arról, hogy 2020-ban daganata volt és sikeresen kezelték.
2022. márc. 4. 15:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, daganata volt a penztarcajanak, de most sikeresen kezelik :)))
2022. márc. 4. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Parkinson-kóros. De ezt a Kreml cáfolta. Mondjuk azt is folyamatosan cáfolták, hogy meg akarnák támadni Ukrajnát.
2022. márc. 4. 16:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy valami betegsége van, és utoljára akart még valami nagyot alkotni, mielőtt lelép.

De ezt benézte, csak meggyűlöltette magát a világgal, és az oroszoknál is tüntetnek ellene.

Egy véreskezű, brutális diktátorként kerül majd a történelemkönyvekbe.

2022. márc. 4. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!