A nyugati országok nem tolják ezt egy kicsit túl?
Kezdünk átmenni kabaréba ezen a területen. A szankciók teljesen jók, ezzel semmi gond nincs.
De amikor már olyan "nagy szankciók" jönnek, hogy büntessük az orosz cicákat meg nevezzük át az orosz fagyit ukrán fagyira - ez mi? Ez nem vehető komolyan, mintha egy szar South Park epizódban lennénk.
Mi jön még? Oroszlán helyett ukránlán? Ukránkrém torta, ukrán rulett, Ukránlány, mint településnév, az "Orosz" vezetéknevű embereket nevezzük át "Ukrán"-ra, orosz agár legyen mától ukrán agár? Ez röhejes. Nem így kellene küzdeni ellenük. Ez így csak egy röhejes bohózat lesz.
A nyugati országok szellemi színvonalát fényesen mutatják ezek az elképzelések.
Nekem nagyon szimpatikus pl. hogy a cselgáncs szövetség engedi indulni az oroszokat is valami világversenyen. Nem orosz színekben, hanem a szövetség színeiben versenyeznének. Győzelmük esetén a szövetség indulóját játszanák le. A nyilatkozatukban hangsúlyozták, hogy nem felelősek a sportolók ezért a háborúért, ezért értelmetlen lenne őket büntetni.
Én meg felkiáltottam magamban: "Jé, vannak értelmes emberek is!"
2.
A cicásat én is olvastam, elég megmosolyogtató lenne, ha nem gondolnák komolyan.
Bírom, amikor a lélekben boomer harmincpárévesek először szembesülnek az öregedésükkel, meg hogy vannak olyan mémek, amiket ők nem értenek és ezért élből elutasítanak.
Fogalmam sincs, hogy mi az az "orosz fagyi" és ki akarja átnevezni, de feltételezem nem Macron, Biden meg Scholz.
8.
Az igen! Eme válaszolónak mindenről "a bommerek" jutnak eszébe meg veri magát "a mémjeire". Ennek mi értelme van? (A helyes válasz: semmi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!