Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Fidesz most nyerte meg a...

Fidesz most nyerte meg a választást azzal, hogy eltörölnék a covid korlátozásokat? Mi hazánk sok szavazatot veszít majd így és vélhetően átpártolnak a fideszhez, ezzel egyidőben a mi hazánk bejutása is drasztikus csökkent.

Figyelt kérdés

2022. márc. 3. 11:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
Elég nagy átverés volt, mert most már nem tudják kimutatni az oltottaknál hogy amúgy elkapták volna-e. 2 év alatt nem kaptam el, oltatlan vagyok, 0 ellenanyaggal, össze-vissza mászkáltam. Szerintem meglepődnénk, mennyire "terjedt" ez a járvány.
2022. márc. 3. 20:39
 22/22 anonim ***** válasza:
54%

#21 Ez a szokásos önmagának magyarázó szöveg, amivel valaki igazolni akarja azt a teóriáját amivel a valósággal szemben próbál haladni.

Tudod mi a valóság?

Az, hogy kétszer voltam kovidos, egyszer oltatlanul, a korai variációk egyikével, 2 napos szenvedéssel, majd másodszor oltottan, a súlyosabb mutációval, 5,5 hónappal az oltás után, tehát számomra már nem elégséges ellenanyaggal. Mellettem gyerekem egyik alkalommal sem volt beteg. Nálam a védőoltásnak alig volt ellenreakciója, kis levertség és ennyi - gyerekem viszont brutál rosszul volt tőle, két nap magas láz, rosszullét, szenvedés - mindhárom oltása után, kétféle oltóanyaggal. Pontosan amiatt mert az ő szervezete jól reagált a védőoltásra - az enyémnél kevésbé volt hatékony.

Közben eltemettem édesanyámat akit még a védőoltások megjelenése előtt megölt a koronavírus. Ott álltam tanítványaim között az osztályban, ahogy elmondta egyikük, hogy a papáját temették el nemrégen a koronavírus miatt, másiknak nagymamája, harmadiknak szülője halt bele. Másik gyerekem osztálytársának az amúgy egészséges, alig 45 éves édesanyját ölte meg a vírus, rokonom gyerekének osztályában az egyik gyerek teljesen árva lett, mindkét szülőjét megölte a járvány.

Édesanyám temetésekor - még az oltások elterjedése előtt - a temetési vállalkozó elmondta, hogy szinte minden idejük be van táblázva annyi a járványban elhunyt ember, nemrég másik ismerős temetésekor másik országrészben másik vállalkozó szerint még sokkal rosszabb lett a helyzet.

Örülj annak, hogy szerencsés vagy és sem téged, sem valamelyik szerettedet nem ölte vagy betegítette meg súlyosan a kovid fertőzése! Hidd el nekem, hogy amikor úgy ébredsz reggel, hogy hatalmas fájdalom minden lélegzet vétel és semmi más okot nem találnak a sürgősségin, mint hogy szövődménye a kovidnak és lehet életed végéig vissza-vissza fog térni ha olyanok a körülmények, az nem vicces - átéltem!

Szerintem ne szemellenzősen járd a világot, meggyőződve róla, hoyg semmi nem igaz abból amit mindenki más mond és akkor te fogsz meglepődni azon, mennyire súlyos is ez a járvány!

2022. márc. 3. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!