Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az ukránok egy idegenlégiós...

Az ukránok egy idegenlégiós osztagot akarnak létrehozni, mert olyan sok külföldi harcolna az oldalukon. Viszont aki az oroszok mellett akar harcolni, ő hol jelentkezhet?

Figyelt kérdés

2022. márc. 2. 14:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%

Persze Jenőke!

Ezt már nem tudod kimagyarázni.Bírónak magyarázd!

2022. márc. 2. 15:06
 12/18 A kérdező kommentje:
#10 Értem, a franciák meg ugye szövetségeseink, ezért mentek sokan a légióba tőlünk. Azt hittem bárhova mehet az ember, ha az ottani hadsereg engedélyezi.
2022. márc. 2. 15:06
 13/18 A kérdező kommentje:
#11 Miért kell Jenőkézni? Írtam én olyat, hogy hú de menni akarok? Elméleti kérdés volt, vagy ilyen nehéz értelmezni a mondatomat?
2022. márc. 2. 15:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

15:06

Ha a kormány engedi akkor mehetsz, több országból is mentek de ott megengedte nekik a kormány, itt nem.

2022. márc. 2. 15:09
 15/18 A kérdező kommentje:
#14 Köszi, végre valaki nem csak kötekedik, hanem értelmesen reagál, ment a pipa. :)
2022. márc. 2. 15:10
 16/18 anonim ***** válasza:
58%

Miért nem küld a nato katonákat szedett vedett ruhában, azt állítván, hogy önkéntesek. Különböző helyről indulván, más más időpontban. A hadicsel nem tilos. Így többezer katonát küldhetnének, több nato országból, hogy ne legyen gyanús. A fegyvereket már odaküldték, most küldjék utána a személyzetet is álruhában.

Szívesen nato! Tanácsért nyugodtan írjanak privit, ott az árakat is elmondom, ez a tanács grátisz volt.

2022. márc. 2. 15:22
 17/18 A kérdező kommentje:

Ez jó. :D

Viszont szerintem nagy benne a kockázat, azért a ruszkik sem hülyék és félő, hogy kitudódna ez a "hadicsel". Pár ezer katonával szerintem amúgy se mennének sokra az ukránok, még ha jól képzettek is, az orosz fölény jelentős.

2022. márc. 2. 15:28
 18/18 anonim ***** válasza:
27%
1:)))))))
2022. márc. 2. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!