Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hova menekülnél ha háború...

Hova menekülnél ha háború lenne Magyarországon is ?

Figyelt kérdés

Illetve, ilyen esetben hova lehetne menekülni szerintetek ?

Nyilván a környező országok, de ilyenkor van alapja annak, hogy messzebb kérjen menekült státuszt az ember ? Pl USA, Kanada, Ausztrália stb.

Persze ez csak egy fikció, reméljük itt nem lesznek olyan helyzetek mint Ukrajnában.

2022. márc. 2. 13:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

18

Nem, nem azért mert szar a helyzet Ausztriában, hanem egy haldokló beteg miatt kényszerültem haza.

Nos tarthatsz annak aminek akarsz, a véleményem nem fog változni.

És nem, ha változás lenne se élnék már szívesen ebben az országban. De egyet se félj, ezt rajtam kívül rengetegen gondolják még ugyanígy. Lassan több magyar születik Németországban mint Magyarországon. Elég beszédes, nem gondolod?

2022. márc. 10. 18:37
 22/27 anonim ***** válasza:
32%
Németországban németek születnek.
2022. márc. 10. 18:59
 23/27 anonim ***** válasza:
47%
Talán hallottál már a Szózat című versről. Minden benne van, ami tőled idegen.
2022. márc. 10. 19:13
 24/27 anonim ***** válasza:
A nemzeti érzelmeknek 1 értelme van csupán, hajlandóvá tesz a szolgálatra, háborúra lehet buzdítani vele önvédelem vagy támadás céljából, ezért találták ki, semmi másra nem jó. Ilyen megosztott országban, mint ami ez lett, az egyik félnek nem marad sem haza sem szeretet. A fidesz elvette tőlünk.
2022. márc. 10. 19:45
 25/27 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi volt. A Fidesz tönkretett mindent. Osszuk szét az országot. Mekkora szerencse, hogy nem minden Magyar gondolja így.
2022. márc. 10. 19:57
 26/27 anonim ***** válasza:

Pár éve még én is így gondoltam, ahogy te is, de azóta már túl nagy a tétje az ittmaradásnak.

Búcsúzóul itt egy dal

[link]

2022. márc. 10. 21:17
 27/27 anonim ***** válasza:
16: én magyar fiatal vagyok. Szeretem a hazámat, az ország jelenlegi helyzetétől és bizonyos dolgoktól, amit a jelenlegi kormány intézett el olykor a hányinger fog el, máskor könnybe lábad a szemem. Soha nem gondolkoztam azon, hogy itt hagynám ezt az országot, most viszont már egyre biztosabb. Szeretnék változtatni, próbáltam is (elmentem tüntetésekre, először szavaztam 2022-ben) de egyre reménytelenebbnek érzem a helyzetet.
2023. jún. 22. 23:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!