Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hova menekülnél ha háború...

Hova menekülnél ha háború lenne Magyarországon is ?

Figyelt kérdés

Illetve, ilyen esetben hova lehetne menekülni szerintetek ?

Nyilván a környező országok, de ilyenkor van alapja annak, hogy messzebb kérjen menekült státuszt az ember ? Pl USA, Kanada, Ausztrália stb.

Persze ez csak egy fikció, reméljük itt nem lesznek olyan helyzetek mint Ukrajnában.

2022. márc. 2. 13:29
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

10

Jelenlegi helyzetben biztos vagy benne ? Az Ukránok szemszögéből nézzük.

2022. márc. 2. 13:48
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha engem kérdezel, ez nem sokáig lesz fikció... Egyáltalán nem úgy fest a helyzet, hogy a jó irányba haladnak a dolgok, sőt...

Az biztos, hogy amint Magyarország is érintett lesz (nyugati országrészen élek), nem fogom megvárni míg elér idáig, azonnal takarodás német állampolgár rokonokhoz Németországba, addig míg lehet. Ráadásul 31 éves férfiként gondolom behívnának a nagy magyar "hadseregbe", viszont 1 ilyen f.s országért nem halnék meg semmi áron. Inkább lőjenek agyon akármelyik határon, minthogy én ezekért a trógerekért harcoljak. Nekem nem adott semmit ez a retek ország amiért harcolnom kellene.

Na de a kérdésre valóban válaszolva, Németország, onnan pedig ha lehetséges volna akkor tovább Spanyolországba. EU-n kívül pedig Ausztrália.

2022. márc. 7. 19:41
 13/27 anonim ***** válasza:

Ausztriába fogok menekülni, ez reális, mert ott van a család egy része. Igazából nem csak a háború elől menekülök, hanem az autoriter féldiktatúra elől. Elegem van hogy egy kleotomániás, inkompetens pszichopata és a drogos haverjai gyalázzák és teszik tönkre az országot. Orbán pszichopata, Putyin pszichopata, Orbán évek óta orosz mintára építi az autoriter rendszerét, egy lépés választ el minket a katonai diktatúrától. A fideszes apám agya úgy át van mosva, hogy már normális szót nem lehet érteni vele, mindenhonnan ellenségképeket vizionizál, nem normális ez az ország, az ellenzék minimum 4 évvel ezelőtt elvesztette a választásokat. Utolsó esély elhúzni innen, már csak lejjebb lesz. Ha nem lenne háború, akkor is meneküknék, kész, vége, jövö héten megyek, és az életbe többet nem jövök ide vissza, azt is elfelejtem h magyar voltam, szarok én rá erre a nemnormális világra, ami itt lett.

Amúgy észak európai országokba mennék, Norvégia, hollandia, vagy netán kanada.

2022. márc. 9. 18:21
 14/27 anonim ***** válasza:
32%
12-es. Igazi hazafi vagy. Miért kevered össze az országot a „vezetőivel"?
2022. márc. 10. 12:35
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem 12-es vagyok, de gondolj bele: az okosabbja, aki nem ért egyet a rendszerrel, az már régen elment, akik maradtak mind a fideszre fognak szavazni, hű fideszes agymosottak, figyeld meg három harmad lesz! Fidesz csicskák les***nák Orbánt is, ez nem sima oldalhoz tartozás, hanem vallásos hit, szerelem, bűvölet. Az ország maga Orbán.
2022. márc. 10. 12:49
 16/27 anonim ***** válasza:
Akkor ez a megoldás? Ha nem értesz egyet elmész? Szerintem inkább változtatni kellene, mint elmenni.
2022. márc. 10. 16:33
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem vagyok hazafi. Az elmúlt 10 évben Ausztriában dolgoztam, hazakényszerültem külső tényező miatt, de amint megszűnik ez a tényező (még 1-2 év) az első dolgom lesz takarodni innen. Aztán te, meg a többi nagy hazafi tőlem aztán éhen is dögölhet ebbe a retekbe ami itt van. Európa második legszegényebb országa vagyunk, arról nem beszélve, hogy ami jó volt azt is tönkreb.szták. Egyébként az országot a vezető képviseli (itthon csak képviselné), ahogy egy kutyát is mondjuk a gazdája jellemez. Aztán én nem tudom ki mennyire jártas külföldön, meg mennyire tud átlátni a propagandahálón, a magyarokat utálják mindenhol mint a sz.rt, nem véletlenül. Mert ez elmúlt 12 évben egy beteg ember van az élen, aki mindenkivel harcolni akar. Brüsszel, soros, gyurcsány, melegek, nato, stb... Oda is eljutnak ám a hírek...
2022. márc. 10. 16:38
 18/27 anonim ***** válasza:
47%
„Hazakényszerültem" Tehát amikor szar a helyzet Ausztriában gyorsan „hazajössz". Felejtsd el amit korábban írtam. Te parazita vagy. Nem akarsz változást. Bár, ha lenne, azért szívesen élnél ebben a „retekben".
2022. márc. 10. 17:29
 19/27 anonim ***** válasza:
Én pl mindig a fidesz ellenében szavaztam, taktikailag, nem szívből is leszavaztam nem egyszer. Ez a választás már régen eldőlt, elsöprő fidesz győzelem lesz. Csomó pénztel támogattam az ellenzéki sajtókat, küldtem pénzt Márki Zay kampányára, majdnem minden tüntetésen kint voltam, mindenért hiába, az ország elveszett, én minden tőlem telhetőt megtettem, de vége, a süllyedő hajóról le kell ugrani, ez az utolsó utáni pillanat. Ha szabad életet akarunk, MOST kell elhagyni az országot, vag SOHA! Később már nem lesz rá lehetőség.
2022. márc. 10. 17:47
 20/27 anonim ***** válasza:
Ez igazán drámai volt. Nem vagyok Fideszes. Soha ne add fel.
2022. márc. 10. 18:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!