Hova menekülnél ha háború lenne Magyarországon is ?
Illetve, ilyen esetben hova lehetne menekülni szerintetek ?
Nyilván a környező országok, de ilyenkor van alapja annak, hogy messzebb kérjen menekült státuszt az ember ? Pl USA, Kanada, Ausztrália stb.
Persze ez csak egy fikció, reméljük itt nem lesznek olyan helyzetek mint Ukrajnában.
10
Jelenlegi helyzetben biztos vagy benne ? Az Ukránok szemszögéből nézzük.
Ha engem kérdezel, ez nem sokáig lesz fikció... Egyáltalán nem úgy fest a helyzet, hogy a jó irányba haladnak a dolgok, sőt...
Az biztos, hogy amint Magyarország is érintett lesz (nyugati országrészen élek), nem fogom megvárni míg elér idáig, azonnal takarodás német állampolgár rokonokhoz Németországba, addig míg lehet. Ráadásul 31 éves férfiként gondolom behívnának a nagy magyar "hadseregbe", viszont 1 ilyen f.s országért nem halnék meg semmi áron. Inkább lőjenek agyon akármelyik határon, minthogy én ezekért a trógerekért harcoljak. Nekem nem adott semmit ez a retek ország amiért harcolnom kellene.
Na de a kérdésre valóban válaszolva, Németország, onnan pedig ha lehetséges volna akkor tovább Spanyolországba. EU-n kívül pedig Ausztrália.
Ausztriába fogok menekülni, ez reális, mert ott van a család egy része. Igazából nem csak a háború elől menekülök, hanem az autoriter féldiktatúra elől. Elegem van hogy egy kleotomániás, inkompetens pszichopata és a drogos haverjai gyalázzák és teszik tönkre az országot. Orbán pszichopata, Putyin pszichopata, Orbán évek óta orosz mintára építi az autoriter rendszerét, egy lépés választ el minket a katonai diktatúrától. A fideszes apám agya úgy át van mosva, hogy már normális szót nem lehet érteni vele, mindenhonnan ellenségképeket vizionizál, nem normális ez az ország, az ellenzék minimum 4 évvel ezelőtt elvesztette a választásokat. Utolsó esély elhúzni innen, már csak lejjebb lesz. Ha nem lenne háború, akkor is meneküknék, kész, vége, jövö héten megyek, és az életbe többet nem jövök ide vissza, azt is elfelejtem h magyar voltam, szarok én rá erre a nemnormális világra, ami itt lett.
Amúgy észak európai országokba mennék, Norvégia, hollandia, vagy netán kanada.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!