Mi az oka annak, hogy sok jobboldali még mindig jobban
elutasítja a nyugatot és inkább Putyin oldalára áll,
mint egy Stockholm szindrómás, és ezek után még
antikommunistának is vallják magukat?
Figyelt kérdés
Tudjuk jól, hogy kik dekadens nyugatoztak és Putyin a Szovjetunió szétesését fájlalja. Nem ítéli el Sztálint, inkább elismeri, dícséri. Amikor nácimentesítésről beszél, nem olyan mintha újra a Szovjetunió szellemisége járná át Oroszországot? Látni lehet, hogy Putyin nem sokban különbözik az akkori szovjetektől. Ellentmondásos az, hogy a jobboldaliak sokkal jobban elítélik a kommunizmust, de mégis a nagymedve ölelésére vágynak, a nyugatot elítélik teljesen, a háborúért is a nyugatot teszik felelőssé.
Nem veszik észre azt, hogy nem a nyugati világgal van a probléma, hanem a valóságtól elszakadt, logikátlan világképükkel?
Gondoltam, hogy ilyen semmitmondó válaszokat fogok tőletek kapni tőletek ti nagy nemzetimádó jobberek. Egy követ fújtok a lapos Földesekkel és a chemtrail hívőkkel. Még csodálkoztok, hogy a nézeteteket törlik? Mert tele van valóságtól elszakadt fake newsal. Nyugatnak is van sok hibája, de a putyinista kelet százszor rosszabb és látni lehet miért.
2022. márc. 2. 11:11
12/20 anonim válasza:
#12 én sejtettem mindig is, hogy a nagy hazafi kamu magyarok, ha visszatér a történelem, akkor úgyis csöndbe maradnak majd. Pedig mennyit hallottam hős őseinkre hivatkozni embereket, 56 így 48 úgy. Most meg tessék. Kissebbségi csoportok egyenlőségükért folynak a "harcok" kvázi szabadságukért, jogaikért, ezért szenny nyugat, és hős őseinket sírjukban megforgató baràti oroszok.
2022. márc. 2. 11:19
13/20 A kérdező kommentje:
És mikor Oroszországban és Belaruszban tüntetnek, akkor a rendőrök megragadják őket és betuszkolják a kocsiba, mert nem ismerik a demokráciát. Bezzeg 2006-ért nagyon tudnak sírni. Igen az is elutasító cselekedett volt Gyurcsánytól, de akkor ne a kelet legyen a példaképük!
2022. márc. 2. 11:20
14/20 anonim válasza:
Kérdező, én leírnám privátban, nyilvánosan nem szeretném. Vagy tudod, csak kíváncsi vagy a többi válaszra?
2022. márc. 2. 11:25
15/20 anonim válasza:
Senki nem áll Putyin mellé! Ezt az ellenzéki ballib média terjeszti, aki hasznot akar húzni a háborúból.
Lehet h van egy-két fanatikus ukrángyűlölő Fideszes, de nekem sok Fideszes ismerősöm van (vidéken kb mindenki Fideszes) és mindenki elítéli az oroszokat
2022. márc. 2. 11:26
16/20 anonim válasza:
Nem örülok, de tudtam mindog is, hogy sokaknál, főleg a leghangosabb embereknél képmutatás ez az 56-osozás, meg orosz utálat. Szomorú, hogy tényleg eljött a nap.
A djútsánozás meg nyílván már teljesen súlytalan. Kormányoldalon alap a kettős mérce. Meg minden amivel megadhatják maguknak az igazat.
2022. márc. 2. 11:27
17/20 anonim válasza:
Mert Stockholm szindrómásak és nárcisztikusak. Letolt gatyával és remegő térdel várják, h valaki akinek Viktornál is nagyobb van, neki támassza őket a falnak aztán durr bele.
2022. márc. 22. 20:10
18/20 anonim válasza:
Putin leszámolt a zsidó oligarchiával. Nyugaton ők uralkodnak. Hajrá Putin. Tisztítsd meg Ukrajnát. Európa legnagyobb mezőgazdasági országa lehetne, és olyan gazdag lehetne, mint bármelyik nyugat európai ország. Ehelyett (((Szeva bácsik))) és (((Zelenszkik))) lopják szét 30 éve az egészet.
2022. márc. 23. 19:02
19/20 anonim válasza:
Oroszországba meg éheznek és ha véletlen az általad szidott politikusnak sikerül benyalni, becsúszni a diktátor kegyébe, akkor utána, amiért rosszat írtál róla a neten kommentben, bármikor 3-4-5-10 nagy darab srác AK47el a vállán megmutatja hátulról, mi a jó. Persze a kommentárdból pont az derül ki, h lehetséges, h erre vágysz ;)
2022. márc. 23. 19:27
20/20 A kérdező kommentje:
Azt üzenem nektek antikomcsi nemzethy érzelmű, putyinista jobberek, hogy köpjetek fel és álljatok alá!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!