Mit tegyek ha ideges és feszült vagyok a jelenlegi helyzetben? Már sokszor aludni sem tudok
Figyelt kérdés
A háború előtt jól tudtam mindig is aludni, de mióta van ez az orosz-ukrán háború, aludni is alig tudok, rémálmaim vannak. Félek, hogy mi is belekeveredünk a háborúba, nem szeretnék még meghalni, és azt sem szeretném, ha a szeretteim meghalnának. Már étvágyam se nagyon van, kevés kaja megy le a torkomon.2022. febr. 28. 21:30
1/7 anonim válasza:
Keress fel szakembert, ha ennyire kikészülsz tőle.
2/7 A kérdező kommentje:
Szabolcs megyében élek, ezért félek.
2022. febr. 28. 21:33
3/7 anonim válasza:
Azért ez túlzás nem gondolod? Igen, feszült a helyzet, de közel sem ennyire vészes. Jelenleg Magyarországon biztonságban vagyunk és nem látszik semmilyen arra utaló jel, hogy a jövőben ez bármikor is változna. Meg gondolj csak arra, hogy a dél-szláv háborúk is évekig dúltak a szomszédban és abba sem keveredtünk bele. Pedig ott többször is betévedtek az ország területére fegyveres alakulatok is
4/7 anonim válasza:
Nekem gyerekkorom óta vannak időszakonként visszatérő háborús rémálmaim (most 36 vagyok). Mindig is úgy éreztem, hogy én még háborút meg fogok élni. Remélem csak szimpla rémálmok voltak, és tévedtem.
5/7 anonim válasza:
Sajnos én is hasonlóan vagyok. Félek hogy az oroszoknak elgurul a gyógyszer és jön az atom, akkor meg már mindegy lesz. Rá kéne jönnie Európának hogy nem éri meg Ukrajnáért az egész világot kockáztatni. Tele van az orosz vezetés elvakult vén fószerekkel akik csak akkor lennének boldogok ha megkapnák amit akarnak, mert ha nem akkor magukkal visznek mindenkit a halálba. Ha nem nyernek semmit úgy hogy most mindent feltettek egy lapra, és még el is vágták magukat a nyugattól, semmi vesztenivalójuk nincs, ezt meg kéne már érteni.
6/7 anonim válasza:
"Magyarországon biztonságban vagyunk és nem látszik semmilyen arra utaló jel, hogy a jövőben ez bármikor is változna..."
de rettenetesen naiv és idealista vagy, öregem, de rettenetesen!!!
7/7 anonim válasza:
kérdező, MagneB6-ot szedjél, recept nélkül kapható.
fogsz tudni jobban aludni, nyugtatja az idegrendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!