Lesz háború, ha már beke avatkoznak az országok?
Figyelt kérdés
Putyin megmondta, ha valaki bele avatkozik akkor jönnek a támadások.
Most már több ország is kezd bele avatkozni.
Szóval, mennyi idő hogy jön a háború?
Nekem ne mondjátok hogy nem lesz, mert sokan, sőt még én is azt hittem hogy Putyin nem fog támadni és lám támadott...
2022. febr. 27. 17:50
1/6 anonim válasza:
Ukrajnában háború van, máshol emiatt nem lesz.
2/6 anonim válasza:
Sőt, még te is!
Milyen más országok általi beavatkozásokra gondolsz?
3/6 anonim válasza:
Szerintem a NATO-nak még egy dobása van, ha mindenféle trükkökkel továbbra is dollármilliárdos értékben fegyvereket küldenek Ukrajnába, azt már simán tekintheti Putyin beavatkozásnak, ha így folytatódik, akkor az atomháború sincs kizárva.
4/6 anonim válasza:
Addig ameddig nem küld valamelyik ország élőerős segítséget, addig nem lesz világháború, ha viszont valaki küld, na onnantól vagyunk szarban :D Az a helyzet, hogy az EU is tart Putyintól, ha nem tartanának tőle, nem ilyen látszat intézkedéseket tennének, meg nem Twitteren kiadott közleményben tiltakoznának.
5/6 anonim válasza:
Minden áron kiakarják provokálni, szerintem sikerülni is fog...
6/6 A kérdező kommentje:
5
Sajnos, én is így gondolom.
Küldik a fegyvereket stb.
2022. febr. 27. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!