Hova menekülnétek el, ha megtámadnának minket is?
A te szavaid is arra utalnak, a szájkaratés magyarok többsége nem értette meg Petőfi Sándort.
Sehonnai bitang ember,
Ki most, ha kell, halni nem mer,
Kinek drágább rongy élete,
Mint a haza becsülete.
Meneküljél, tróger.
Sehová.
NATO tagok vagyunk, ezért támadás bármely NATO tagország ellen háborút jelentene, ami jelen esetben atomháborút jelent.
A nagyobb városok, országok lennének az elsődleges célpontok.
Itt vidéken nagy biztonságban érzem magam.
Ritkán kommentelem a gyakorikérdések mélységes szellemi színvonalá, de szeretném jelezni, hogy Petőfi sorait meg nem érteni, SŐT 30 százalék alá lepontozni azt jelenti, van mit fejleszteni a magyar nép szellemi képességein.
PETŐFI ZOKOGNA, testvéreim.
5
Akkor előre.Ki a ház elé.S sörrel a kezemben nézem a tűz esőt.Olyant még úgysem láttam.Aztán vagy elhamvadok vagy nem...Ha már repkednek az atomrakéták,akkor már úgyis mindegy.
Petőfiről senki nem tudja pontosan, hogy hol halt meg és milyen körülmények között. Amúgy meg otthagyta a terhes feleségét Arany Jánosra, hogy ő megy a frontra, hát én inkább nem kommentelem az ilyen embert. Szerintem előbb a család, aztán a haza.
Amúgy meg ha meghalsz a hazáért, az kinek jó? Az oroszok ellen szerintem nem nagyon van mit tenni. Lehet menni golyófogónak, amúgy úgyis túlnépesedés van, aztán majd az afrikai menekültek benépesítik Európát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!