Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Szept.11 ről?...

Mit gondoltok Szept.11 ről? Indokoljátok is kérlek.

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 08:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyertelmu, hogy a masodik epuletet felrobbantottak. A szemtanuk is, robbantasokrol szamolnak be.
2010. szept. 12. 08:51
 2/18 anonim ***** válasza:
61%
A zsidók csinálták, pontosabban hagyták, hogy meg lehessen csinálni, talán azért, hogy le lehessen rohanni Izrael ellenségeit vagy az olajért. Egyértelmű, hogy belső munka volt, mivel pl. leomlott egy olyan épület, ami nem is sérült meg.
2010. szept. 12. 08:55
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én az ókori rabszolga lázadásokhoz hasonlítanám,az is reménytelennek tűnt először de végül sok-sok harc árán eltörölték a rabszolgaságot.
2010. szept. 12. 09:02
 4/18 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem a jobbik volt, hogy felhívja a figyelmet a rasszizmus terjedésére. De azért ők is cigókkal térítették el a gépeket...
2010. szept. 12. 09:15
 5/18 anonim ***** válasza:
35%
Miért nem lehet elhinni, hogy nem a zsidók voltak... konkrétan 270 biztosan zsidó áldozat volt, és még 500+, akik a nevük alapján voltak zsidók.
2010. szept. 12. 09:22
 6/18 anonim ***** válasza:
39%
Miért nem lehet elhinni, hogy a zsidóknak nem számít pár másik zsidó, ha rengeteg haszont kapnak cserébe.
2010. szept. 12. 09:28
 7/18 anonim ***** válasza:
78%
Mikor számított nekik?
2010. szept. 12. 09:38
 8/18 anonim válasza:
71%

09:22-nek

Zsidó áldozatok leplezik a zsidó bűnöst.

2010. szept. 12. 10:22
 9/18 anonim ***** válasza:
71%
Ha valaki látott már erről dokumentumfilmet, akkor nincs kétsége afelől, hogy maguk a zsidók,amerikaiak voltak. Az amcsik meg olyan hülyék, hogy nem is érdekli őket, ahogy Lincoln vagy Kennedy meggyilkolása sem vagy a világháborúik valódi okai.
2010. szept. 12. 10:27
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyik nagynéném pont akkor ott dolgozott kint egy családnál a külvárosi részen. Azt mondta, hogy még kint is mindent lehetett látni-hallani, pedig igen távol voltak ettől a helytől, és még hozzátette, hogy nagy szerencséje, hogy aznap nem volt ott a tornyok közelében dolga éppen. Én abban az évben már nyelvtanfolyamra jártam középiskola mellett, úgyhogy a tanulás jobban lekötött egy darabig, hogy komolyabban foglalkozzak az esettel. Több véleményem nincs.
2010. szept. 12. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!