Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az elmúlt tíz év során hogy...

Isti22 kérdése:

Az elmúlt tíz év során hogy változott a szexuális kisebbségek megítélése Hollandiában és Magyarországon?

Figyelt kérdés

2012-es kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__269..

Megnéztem a Wikipediát, a legrégebbi infó 2018-as, akkor még a 42. legmelegbarátabb hely volt Magyarország, most már csak a 66. Hollandia pontszáma eközben nem változott.

[link]

2022. febr. 23. 09:14
A kérdező szavazást indított:
Igen, az elmúlt tíz, de különösen az elmúlt 4 évben jelentősen rosszabb lett itthon a szexuális kisebbségek helyzete
Nem volt érdemi változás
Jelentősen jobb lett a szexuális kisebbségek helyzete
13 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hé?
2022. febr. 23. 09:20
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Nézd, lehetne azt mondani, hogy Hollanidának egész más a történelme, hiszen ott ügyes protestánsok voltak, akik értettek is gazdasághoz. Ezzel szemben nálunk meg volt minden...

De, én nem csak ebből indulok ki, Nálunk 1961-ben engedélyezték a homoszexuálisok között nemi kapcsolatot, addig büntették, Írországban 1993-ban dekriminaliztálták, 2015-ben népszavazással döntöttel, az ír állampolgárok, hogy az azonos nemű párok is házasodhasssanak, pedig előtte komoly tekintéllyel rendelkezett a katolikus egyház...

2022. febr. 23. 09:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Átestünk e tekintetben a ló túlsó oldalára. Ez magánügy, nem kellene közügyet csinálni belőle.
2022. febr. 23. 10:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted, hogy magánügy? Utolsó, te mikor megismerkedtél a nejeddel vagy férjeddel, és tudtad, hogy ő az igazi, akkor te nem mutattad be otthon? Nem beszéltél arról sose a munkatársaidnak, hogy de jó hogy van ő nekem?
2022. febr. 23. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:

"Hogy érted, hogy magánügy? Utolsó, te mikor megismerkedtél a nejeddel vagy férjeddel, és tudtad, hogy ő az igazi, akkor te nem mutattad be otthon? Nem beszéltél arról sose a munkatársaidnak, hogy de jó hogy van ő nekem?"

Ezzel nincsen baj hogy megpróbálja bemutatni neki. A baj akkor van hogyha az édes apja vagy édes anyja amikor azt válaszolja " Józsika nem érdekel a faszid vagy párod, szerelmed, csukjásmajmod...tudomásul vettem, de ne kelljen hozzá vigyorognom és úgy tenni mintha örülnék neki és ez a világ leg természetesebb dolga lenne, úgyhogy kérlek őt ne hívd ide nekem ez sok"

No aztán egy ilyen ominózus csevej után mit csinál Józsika?

Természetesen elmondja az anyát/fatert mindenféle szar szemét büdös seggű homofóbnak.

Ezzel még tovább növelve a feszültséget és a gyűlöletet. Ahelyett hogy tudomásul venné hogy nem egyezik az ízlésük.

De ez nem csak homokosoknál van így. Én pl nagyon szeretem a kifejezetten rybanc kinézetű lányokat főleg ha még cigányok is közben. Anyám nem. És megtiltotta hogy ilyen lányokat hozzak a szülői házba. Akkor most sirjam tele a világot hogy anyám micsoda egy szörnyeteg? :) Butaság.

2022. júl. 14. 19:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Továbbá, nyugodtan elmondhatom a munkatársaimnak hogy én szeretem a 130 kilós bárátnőm és "milyen jó hogy van nekem" de szerintem túlzás lenne részemről hogy kiakadjak rajta amikor azt a választ kapom : "dehát nézd már meg mekkora te állat, mi a jó ebbe? :)"

Összegezve én úgy látom most kvázi az van hogy ami más esetben elfogadott és a szabad vélemény nyilvánítás keretében megengedett ugyanazt a melegek esetében szeretnék néhányan úgy kezelni mintha ez valami olyan bűn lenne ami miatt legabbis verő embereket kellene ráküldeni valakire. Ez nem normális. Mindenki mondja el amit csak akar a szüleinek/munkatársainak, de lehessen már azt mondani hogy "Figyu én téged bírlak de nem vagyok kíváncsi a hájas feleségedre... Elhiszem hogy jó neked. Meg" Józsika, én vágom hogy neked szerelem volt első látásra amikor megláttad a Csabikát leszallni a villamosról, de én másik kapura játszom nekem ez nem szimpi.."

2022. júl. 14. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!