Melyik lenne a nagyobb égés?
milyet mikor mondott? linkeld már be légyszíves!
"a Mi Hazánkat 10% fölött mérik, a fidesz tavaly 49% ért el ha jól tudom, az összefogás pedig 24% ért el"
Ezek a számok melyik univerzumban léteznek? :DDD
Nagyobb marhaságot nem is sikerülhetett volna írni.
A mihazánkat 3%-ra mérik legjobb esetben és egyébként valószínűáleg kevesebb lesz, ahogy a két nagy tömb között egyre jobban kiéleződik a verseny.
Az összefogást meg közel azonosra mérik a fidesszel.
a választáskor majd meglátod :) majd ott kiderül minden :) nem kell félni! én tudom hogy a Mi Hazánk 8-12% körül lesz! a fidesz pedig nyerni fog, az összefogésnak nincs sok esélye! ha tetszik, ha nem! ez TÉNY!
Csak, hogy ez nem tény.
Az elmúlt pár évben mindig alulmérték az ellenzéket. Lásd Tarlós-Karácsony meccset. Kb. senki nem jósolt ilyen magas Karácsony győzelmet.
Ezt figyelembe véve, pedig reálisabb egy ellenzéki 2/3.
A mihazánkos állításod azért hülyeség, mert alacsonyra mérik. 2018-ban a momentumot is sokszor bejutás közelébe mérték, de sok ember inkább nagyobb tömbökre szavaztak, hogy érjen valamit a szavazatuk.
Ezért mégha tényleg közel lenne a mihazánk a bejutáshoz, akkor is jó eséllyel átszavaznak majd az egyik nagyobb tömbre a szavazóik.
Ezek a tények és nem a te téveszméid.
"közel félmillió oltatlan ember él mindennapos rettegésben elrejtőzve az országban"
Erre normális ember azt mondja, hogy akkor ők inkább ne is szavazzanak, mert nem tudnak józanul gondolkodni, ha rettegnek valamitől, ami nem létezik.
"azok után hogy már számos embert elvittek"
Ja, számos embert elvittek. :DD
Nem kéne minden marhaságban hinned.
"A névtelen szavazáson viszont kénytelenek lesznek behúzni az x-et ha nem akarnak elnyomásban és rettegésben élni mostantól"
Mármint a névtelen szavazáson, ahol már törvényesen lefotózni a szavazólapot, így igazából a fidesz is bármit megtehet, amitől már nem lesz névtelen?
Igen, ott bizonyára nem fognak félni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!