Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Európán belül kit látnának...

Európán belül kit látnának szívesebben, mint magyar miniszterlenök?

Figyelt kérdés

2022. febr. 19. 17:29
A kérdező szavazást indított:
MZP
Orbán
18 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Erzsi
2022. febr. 19. 17:38
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Ha a magyar miniszterelnökről van szó, miért nem a magyarok véleménye fontos?
2022. febr. 19. 17:43
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 Ki mondta, hogy nem fontos? Lehet neked nem számít, hogy ki képviseli a hazánkat és milyen a megítélésünk neki köszönhetően, de engem igenis érdekel. Személy szerint én nem egy olyan vezetőt akarok, aki arról híres mennyire korrup és úgy köszöntik, hogy the dictator is coming, aztán kap egy csicskalángost.
2022. febr. 19. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
Ti még azt sem tudtátok ki MZP 2020 közepén, de én már akkor láttam benne azt a kvalitást, ami egy miniszterelnök ismérve. És lám, már miniszterelnök jelölt.
2022. febr. 19. 17:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Azért aki kicsit is tájékozott, legkésőbb 18-ban felfigyelt arra, hogy ki is verte rongyá a fideszt a narancsos ültetvényen.
2022. febr. 19. 18:05
 6/9 anonim ***** válasza:
50%

Akkor tévedtem :)

Hol hallottál róla? M1?

2022. febr. 19. 18:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Most egy ellenzékit akarsz sértegetni az M1-el? :D

Amúgy se gyakran nézek tv-t, csak hülyíteni akarják az embert. Na de válaszolva a kérdésedre, interneten olvastam róla és videókat is láttam, mert akkor ezzel voltak tele az oldalak.

2022. febr. 19. 18:20
 8/9 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos, aki nem hallott róla előtte könnyen járatja le az M1 nézői előtt MZPétert. Az a szerencsétlen mozgókocsis néni is ilyen sötétben tartott néző.
2022. febr. 19. 18:55
 9/9 anonim ***** válasza:
81%
Egyértelműen nem Orbánt.
2022. febr. 19. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!