Mi lesz Magyarországgal, ha Ukrajna területén tényleg háború tör ki, és több százezer ukrán menekült jön magyar területre?
Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 18:19
1/14 anonim válasza:
Szerintem, nem lenne probléma.
Én elleneztem a muszlim migránsok befogadását, mert teljesen kultúridegen meg invazív csoport.
Viszont Ukrajna a szomszédunkban van.Onnan fehér keresztény emberek jönnének.Igaz sok az alkesz, de kezelhetőek.
2/14 anonim válasza:
Hát öreg ide a kutya se fog jönni, már mindenki tudja, hogy migránsellenes nácik vagyunk.
3/14 anonim válasza:
Lehet ha nyer az összefogás változik ez a menekülteket nem befogadni dolog.
4/14 anonim válasza:
Orbánvittor meg véd minket a migráncsoktól nyugi
5/14 anonim válasza:
Hát nem lesz munkaerőhiány az építőiparban az biztos.
6/14 anonim válasza:
Ugyanaz, mint eddig. E pillanatban is itt van több százezer ukrán enélkül is. Több melós lesz a gyárakban, ki lehet adni a szabadságot, lesz táppénz.
7/14 anonim válasza:
Vas megyében lakom, itt annyi ukrán vendégmunkás van hogy lassan megtanulok ukránul.
9/14 anonim válasza:
100000-rel tobb lesz Mo lakossága
10/14 anonim válasza:
Ők jöhetnek mert szomszédos ország, és tényleg háború lenne
Pont ezt hangsúlyozták mindig, hogy ez más
De az, hogy valaki Afrikában kitalálja, hogy elindul Svédországba mert ott jó az élet, és itt jönnének át, az meg megint más tészta
Egyébként a többség Lengyelországba megy a nyelvi könnyebbség miatt, de ide is bőven jöhetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!