Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért szavazol az összefogásra?

Miért szavazol az összefogásra?

Figyelt kérdés

2022. febr. 18. 18:00
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek a programjukkal
Egyedül ők tudják leváltani Orbánt és a bandáját
Rosszabb nem lehet, mint a fidesz, így csak nyerhetünk velük
Baloldali vagyok
Kiábrándult fideszes vagyok
EU párti vagyok, Orbán viszont Putyin felé húz
Fel kell számolni a korrupciót
Nagyon nem értek egyet a választások előtti osztogatással
Covid alatt majdnem tönkretett a kormány az "intézkedéseivel"
Szakmailag alkalmas embereket ültetnének a megfelelő pozícióba
25 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
10%
Nem szavazom rájuk, pont olyanokért nem mint a családi pótlék emelés, teljesen jó volt hogy a fidesz adózáshoz kötötte a családi adókedvezményt.
2022. febr. 18. 18:02
 2/7 tobas ***** válasza:
83%
Van jövőképük az országról.
2022. febr. 18. 18:06
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
A fidesznek nem szabad újabb kétharmadot kapnia, ezért ha az összefogás nem is győz, legalább kétharmad ne legyen, mert a fideszesek gátlástalansága nem ismer határt, ezért nem jó, ha bármit megtehetnek.
2022. febr. 18. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
A Fidesz történelmi esélyt kapott, Magyarország még soha nem kapott akkora támogatást, mint az EU-tól, és csak ennyire voltak képesek. Néhány 10 ezer ember brutális meggazdagodása fontosabb volt, mint egy ország élhetővé tétele. Eljátszották! Ez nem azt jelenti, hogy ez a despota Döbrögi nem kaphat még hatalmat. A demagóg politikájuk sajnos célba ért. 3 millió elvakult Fideszes besegítheti őket még a hatalomba.
2022. febr. 19. 09:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egykori Fideszesként szavazok most rájuk.

Röviden mert elég volt a mostani kormányból.

Folyamatos gyűlöletkeltés,emberek tíezrei haltak meg a járvány miatt,és semmit sem tettek ellene.

Csak az idióta oltásukat akarják ráerőltetni a népre,közben nem is érdekli őket a társadalommal mi lesz, a lényeg,hogy a saját zsebjüket tömjék.

MZP se a kedvencem,de neki van most esélye.

2022. febr. 19. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Orbán neoliberális a nagyokat támogatja a kicsikkel szemben a multikat és a gazdagokat támogatja csak.
2022. febr. 21. 01:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert úgy megútáltam az egész fideszeszt, beleértve mindent ami velük kapcsolatos, a döbrögit hogy rosszul vagyok tőlük. Hasonlót csak csótány miniszterelnöksége alatt éreztem de ez mindenen felül túltesz. Márkiról pedig még semleges vagyok, egyenlőre pozitív de mindenesetre ezerszer különb mint ez a hatalommániás őrült bohóc.
2022. febr. 22. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!